sâmbătă, 31 ianuarie 2015

CADOURI IESITE DIN MINTI...INDRAZNETE



     Recunosc: cand vine vorba despre cadouri, ideile mele sunt puse parca, pe moate- idei "crete", cum imi place mie sa le spun.
    Si stiti cat este de greu sa le pui in aplicare? Rar gasesc specialisti care sa se plieze perfect pe "permanentul" meu, de la tricouri cu mesaje haioase, pana la sticle personalizate...Si atunci, intra in functiune hand-made-ul...Ca vorba ceea, ce face omul cu mana lui...

   Dar gata!, s-a terminat! Am gasit in sfarsit un site ce comercializeaza cadouri pentru Ziua Indragostitilor facute dupa idei "crete", de catre minti indraznete.




   Gasesti la ei tot ce iti doresti sau doar ti-ai imaginat si nu credeai ca poate exista.
   Ce mi-a atras mie atentia acum, ca tot se apropie Valentine's Day? Setul de abajururi creative pentru pahare de vin  , deoarece eleganta nu impune limite creative.






   Cine spune ca "sofisticat" nu poate insemna si "inedit"? Abajururile special create pentru a scoate din anonimat pahare vechi demonstreaza ca stilul clasic nu se demodeaza niciodata! Acestea transforma sofisticatele pahare de vin in mini-veioze elegante ce dau viata oricarui interior. In plus, abajururile creative te inspira sa reinventezi suporturile de lumanarele intr-un mod inedit. Imprimeurile moderne si variate garanteaza ca te vei indragosti la prima vedere!( descrierea autorilor) Dar...surpriza! Unele pahare vor fi pline cu vin, altele vor fi transformate in candele, iar in celelalte se vor ascunde bomboane de ciocolata sau un suc delicios. De ce suc? Pentru ca implinirea iubirii dintre EA si EL vine la pachet cu o mica minune, care va participa si ea la sarbatoarea dragostei...
   Si fiindca tot am adus vorba despre familie, iata inca o idee deosebita de cadou pentru un sot iubitor: ceasul familiei.





Va pastra amintirile  peste timp, fiecare ora avand o semnificatie aparte in viata noastra.
 Nu putem sa dam timpul inapoi, dar  putem aduce amintirile in prezent. Acum momentele noastre de bucurie alaturi de cei dragi dau ora exacta la mine acasa. Vom avea " Ceasul familiei", in care voi inrama viata noastra de-a lungul timpului,  cuprinzand-o in fotografiile  preferate,  in locul celor 12 ore.
Cei mai multi oameni si-ar dori sa recupereze timpul, dar eu,  acum il pot face cadou.  Cu amintirile care inlocuiesc orele timpului, orice viata merge ceas.




Orele stau nemiscate la rand
Si-asteapta
Sa iasa din nefiinta,
Sa-si verse
Prea-plinul
De doruri si vise;
Clipele curg
Ne-ncetat peste lume,
Cu cate-o dorinta
De implinit,
Mereu
Tot mai multe
Pentru fiece ora
Venita la rand…

  Daca si voi aveti idei "crete" si gasiti cu greu ceva care sa rimeze perfect cu ceea ce ganditi vizitati-i cu incredere pe cei de la MindBlower si, cu siguranta ii veti impresiona pe cei dragi.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu