duminică, 28 octombrie 2018

TAINELE FEMINITATII






           Ce inseamna pentru tine feminitatea?


   Un ruj? O rochie? Un machiaj? O pereche de pantofi cu toc?
   Pentru mine inseamna o rochie inflorata ce flutura lin in vantul de vara, undunindu-se in jurul decolteului. Inseamna culoare, empatie, liniste, zambet, muzica. Inseamna sa ma simt bine eu cu mine, cea din oglinda. Inseamna sa plang daca asa simt, sa rad in hohote atunci cand vreau sa o fac, sa zambesc stramb in momentul in care imi displace un gest sau un cuvant. Pentru ca si emotiile negative fac parte din mine! Daca cineva crede ca viata este facuta doar din ruj rosu si zambet ca la fotograf se inseala!

  A fi feminina inseamna sa iti asculti instinctele , mintea si trupul, sa iti asculti sufletul si corpul.



              Ce spune corpul tau despre tine?

  De la forma buzelor pana la cea a degetelor , particularitatile corpului iti spun lucruri pe care ar trebui sa inveti sa le cunosti si sa le folosesti in ajutorul tau. Forma corpului depide de genetica, dar si de dieta si stilul de viata. Chiar daca acestea din urma contribuie in mod decisiv la modelarea corpului, exista si lucruri pe care nu le poti schimba. Iar la aceasta contribuie si hormonii. Ei sunt cei care controleaza tot: de la starea de spirit la kilograme si energie.
  De aceea iata cateva lucruri pe care orice femeie ar trebui sa le stie:
- hormonii nu sunt dusmanii, ci prietenii tai
- sindromul premenstrual nu trebuie sa te chinuie
- hormonii au nevoie de "grasimi bune" pentru a ramane in limite normale
- cauza celor mai multe dezechilibre hormonale este deficienta de micronutrienti( vitamine , minerale)
- o viata sexuala implinita regleaza nivelul hormonal

  Asadar, daca te simti obosita, irascibila sau nu ai chef de viata este momentul sa iti pui niste intrebari: cand, de ce , unde a inceput totul?


           Cum sa sustii echilibrul hormonal

  Odata ce ai raspuns la aceasta intrebare primul pas pe care trebuie sa il faci este catre medicul de specialitate. Dupa o evaluare preliminara vei primi un set de investigatii in urma caruia veti afla, impreuna, unde s-a intrerupt lantul . Poate va fi nevoie de tratament medicamentos. Sau va fi de ajutor unul bazat pe suplimente naturale. Sincer, este optiunea pe care eu o am mereu in vedere fie ca tratament de sine- statator, fie asociat cu cel alopat.
  Si asta pentru ca noi, femeile, suntem mai emotionale. Ne simtim bine atunci cand suntem impacate cu noi insine si cu imaginea din oglinda. Cui nu ii place sa aiba o talie de viespe, coapse lungi si sani proportionali? Va amintiti de perioada de sarcina cand cresterea sanilor , naturala, va incanta? Eu da! Si eram convinsa ca vor ramane asa si dupa ce voi alapta ...Doar ca nu a fost chiar asa. Si nici nu am putut sa alaptez prea mult. Dar asta este o alta poveste .


  Ceea ce vreu eu sa va spun este ca exista o varianta naturala ce mentine structura , elasticitatea si dimensiunea sanilor in mod armonios.
  Rezultat al cercetarilor medicinii ayurvedice indiene, acest supliment alimentar - Feminine Touch este bogat in fitoestrogeni care, datorita structurii, au efect similar estrogenilor, hormoni sexuali feminini secretati de ovare. Acestia nu sunt altceva decat compusi non-estrogenici care se gasesc in plante in mod natural . Numele lor deriva din greaca : "fito"= plante + "oistros" = impuls nebunesc + "gen"= care produce. Ca sa glumim putin ar insemna "plante care produc impuls nebunesc"... Si ce poate fi mai definitoriu pentru o femeie? 
   De ce sunt benefici? Pentru ca nu au efecte secundare , cum sunt trombozele de exemplu. 
  
   "Dozarea optima de bioelemente active actioneaza eficient, in functie de particularitatile fiziologice ale fiecarei etape din viata femeii, atat pentru cele foarte tinere, care isi descopera feminitatea, cat si pentru cele mature, care stiu deja ca viata de femeie presupune o continua transformare, ca fiecare varsta are particularitatile ei, iar cunoastrea necesitatilor propriului corp inseamna sanatate, pentru sine si pentru cei dragi." Este principiul dupa care s-au ghidat cei de la Star International Med atunci cand au creat combinatia perfecta de radacina de Asparagus racemosus , rizom de Pueraria tuberosa, lemn dulce, Asparagus adscendens, fenicul si schinduf .

   Este un supliment care se adreseaza exclusiv femeilor adulte. Se administreaza inaintea meselor principale , cate 1-2 tablete.     
   Trebuie tinut cont insa de cateva recomandari:
- nu se administreaza cu 3-4 zile inaintea menstruatiei si nici pe durata acesteia
- este contraindicat pe perioada sarcinii
- nu se recomanda in caz de HTA, edeme, oteoporoza, chisturi ovariene sau noduli la nivelul sanilor

  Per total ofera acel impuls de care organismul nostru , ca femei, are nevoie pentru a declansa mecanismele ce ne determina feminitatea. Fiindca, nu-i asa? „femeile sunt ca vremea – acum plouă, acum ninge şi apoi e soare – şi e perfect normal să fie aşa” ...

  

Un comentariu: