marți, 9 octombrie 2018

FEMEIA - DE LA MISTER LA AYURMED



       " Femeia este al doilea mare mister al lumii."
                             ( Anna Rice)



  Femeia este cea care insufleteste, care invaluie lucrurile in cantec si mangaiere, cauta firele ascunse ale vietii. Nu se opreste decat atunci cand plansul ii este luminat de franturi de zambet. Are simtul lucrurului just si bine facut si intuitia lucrurilor schimbatoare.

  Stie , din clipa in care a devenit femeie, ca trupul ii va fi supus transformarilor.
  Stie ca ochii -i vor varsa lacrimi de dor si de drag, dar si de durere.
  Stie ca vor trece nopti albe ce ii vor brazda chipul.
  Stie ca nu va fi mereu cea mai frumoasa.

  Dar stie si ca frumusetea inseamna in primul rand sanatate.

  Sanatate de care stie sa se ingrijeasca , pastrandu-si feminitatea .

 De cate ori nu ti-ai auzit prietenele intrebandu-se cum va fi la batranete? Cand tenul nu va mai fi atat de stralucitor, cand parul va fi alb si rar, cand genunchii nu te vor mai ajuta sa urci cele 4 etaje pe scari, cand orice cazatura se poate solda cu o fractura , cand...?


                Echilibrul hormonal si suplimentele alimentare




  Toate acestea se intampla dupa o anumita varsta , numita generic "menopauza" ( fenomen fiziologic complex, care constă în încetarea definitivă a menstruației la femei, ca urmare a suprimării funcției ovariene; apare în mod normal la vârsta 45-50 de ani si necesită consiliere psihologică și asistență medicală adecvată.)

   Doar ca acest eveniment poate aparea mai repede, mai ales daca suferi de dereglari hormonale. Cele mai cunoscute si mai des intalnite sunt afectarile glandei tiroide si ale ovarelor. Trebuie insa retinut faptul ca intre glandele endocrine exista conexiuni si interactiuni, acestea alcatuind cel de-al doilea sistem de control al organismului ca si importanta, dupa sistemul nervos.

  De aceea este important sa stim sa mentinem echilibrul hormonal , nu doar sa actionam atunci cand el este deja afectat. In acest sens ne vin in ajutor suplimentele alimentare naturale. De ce? Pentru ca este vorba despre "preventie " sau sustinerea tratamentului alopat. Extractele din plante , in proportii bine calculate, reusesc sa mentina sanatatea organismului.

  Shecure Sirop de la Ayurmed este un excelent tonic al aparatului uro-genital feminin, actionand deci asupra ovarelor si functiei acestora, precum si a aparatului urinar.

                                            Shecure Sirop - Protector al functiilor urogenitale feminine

    Astfel, dintre efectele pe care le are enumar:

  • regleaza ciclul menstrual, 
  • normalizeaza fluxul menstrual,
  •  sustine fertilitatea prin refacerea endometrului, 
  • diminueaza simptomele sindromului premenstrual (irascibilitate, oboseala, durere pelvina). 
  • reduce riscul infectiilor uro-genitale. 
  • la (pre)menopauza, echilibreaza psiho-emotional.
   Printre substantele pe care le contine regasim feniculul ( recunoscut pentru drenarea lichidelor hormonale ), amla ( cu continut crescut de vitamina C ), aloe ( sustine eliminarea toxinelor din organism ) si ginsengul ( sustine mecanismele naturale de aparare ale organismului). In acest mod protejeaza si aparatului urinar al femeii , mult mai expus la infectii si inflamatii de tip cistita .

   Este de retinut faptul ca se adreseaza doar persoanelor de sex feminin care au implinit 14 ani ( ! ) , in cure de minimum 1 luna ( optim- 3 luni). Ca orice supliment natural se recomanda a fi administrat cu 30 de minute inainte de masa.

   Un alt produs din aceasta gama este Shecure Tablete - reechilibrant hormonalCorpul fiecarei femei are o individualitate aparte, de care  trebuie sa se tina seama atunci cand avem in vedere ingrijirea sau prevenirea ori tratarea diferitelor boli. 
  
                                       Shecure Tab - Reechilibrant hormonal
  
   Suplimentul alimentar SHECURE tablete contine plante medicinale ayurvedice care:
  •  mentin echilibrul hormonal feminin, 
  • sustin fertilitatea si libidoul. 
  •  reprezinta un excelent tonic al aparatului genital feminin.
  • contribuie la functionarea normala a ciclului menstrual (fluxul menstrual normal, stoparea hemoragiilor, refacerea endometrului) si diminueaza neplacerile din perioada premenstruala si menstruala (nervozitate, irascibilitate, dureri in zona pelvina).
  • sustine capacitatea de adaptare a organismului feminin la stres, suprasolicitari, oboseala si obtinerea de performante fizice si mentale.


  Care sunt plantele regasite in compozitia acestui supliment? Marul paduret ( mentine nivelul normal al estrogenilor, progesteronului si al hormonilor steroizi) , graul ( elimina cheagurile si inflamatiile colului uterin ) si ginsengul sunt doar cateva dintre ele. 

  Administrarea tabletelor se face tot inainte de mancare, cate 1 tb de 3 ori pe zi , in cure de 1-3 luni si doar la femei!


  Aveti grija de voi si numai bine!























Un comentariu: