miercuri, 1 august 2018

PRODUSELE MELE AYURMED SI UN CONCURS




   Am participat de-a lungul ultimului an la campanii de testare a produselor marca Ayurmed

  Produsele primite m-au incantat, iar in ceea ce priveste premiile primite vreau sa va vorbesc astazi despre doua dintre ele.


                                  HEENA


    Cred ca fiecare dintre voi a auzit despre aceasta planta si proprietatile ei in ingrijirea parului. A fost si motivul pentru care am ales-o. Datorita faptului ca imi faceam periodic suvite, parul meu isi pierduse din stralucire si vitalitate.

    Produsul HEENA este o pudra naturala obtinuta dintr-un amestec de plante medicinale ayurvedice , fiind un colorant si un reconditionant natural al parului ce confera acestuia o frumoasa si stralucitoare nuanta roscata. Prin stimularea circulatiei sanguine la nivelul radacinii firului de par si a efectului sau nutritiv este un revitalizant natural care ii ofera vigoare.
   Are un puternic efect antiseptic care protejeaza pielea capului de infectii. Combate iritatiile pielii induse de radiatiile solare si transpiratia abundenta. 


   Din punct de vedere la modului de utilizare este foarte simplu, doar ca trebuie sa ai la dispozitie ceva mai mult timp. Pasta trebuie preparata cu 4-5 ore inainte de utilizare pentru a se activa principiile active. La 2-3 lingurite de pudra adaugi apa calda pana cand obtii o consistenta cremoasa, ca o smantana. Aplici in cantitate suficienta de-a lungul firului de par, dar si pe scalp si lasi sa actioneze pana cand se usuca. Clatesti parul din abundenta cu apa calduta si il lasi sa se usuce natural. In plus, nu folosesti samponul in aceeasi zi. 

   Culoarea obtinuta depinde de cea a naturala a parului tau , ca  si de  textura, porozitatea si cuticula firului de par, dar este durabila si rezistenta la spalare. Ce mai trebuie sa retii este ca va trebui sa eviti orice alta vopsire timp de cel putin 3 luni, fiindca nu vei otine culoarea dorita. Iti garantez insa, ca dupa ce vei folosi henna de cateva ori, nu iti vei mai dori un alt mod de schimbare a culorii parului. Si asta deoarece poti jongla cu nunantele: daca iti doresti sa bata spre blond vei utiliza ceai de musetel in loc de apa, iar daca vrei o nuanta mai intensa il inlocuiesti cu ceaiul negru sau cafea!

   Nu-i asa ca te-am convins...de jumatate?

   Pentru a te ajuta sa ai si tu un par sanatos si frumos iti ofer acum sansa de a castiga un pachet de Henna , dar si un lapte demachiant.


                              DEEP CLEANSING MILK




            Deep Cleansing Milk este un lapte demachiant nutritiv care se adreseaza tuturor tipurilor de ten matur, indepartand delicat impuritatile si machiajul de pe piele lasand-o curata si catifelata. De asemenea, confera o ingrijire delicata tenului. Contine nutrienti care sustin hranirea si vitalitatea tenului, contribuind la hidratarea pielii uscate si la calmarea pielii iritate si sensibile. Produsul este indicat si pentru intretinere corporala.

 

   Extractul din frunze de Neem este benefic pentru ten datorita proprietatilor sale antibacteriene si de curatare profunda, fiind de asemenea adjuvant in ameliorarea problemelor dermatologice: acnee, eczeme, prurit.


   Extractul din coaja de portocala este recunoscut datorita proprietatilor sale vitaminizante, antiseptice, antiiritante, antialergice. Energizeaza tenul si in acelasi timp il protejeaza de factorii agresivi la care este expus zilnic.

   Pentru demachiere: se aplica DEEP CLEANSING MILK pe fata, gat si decolteu, prin miscari de masaj circulare. Se lasa sa actioneze cateva minute, apoi excesul de crema se indeparteaza cu ajutorul unei dischete demachiante.
   Pentru ingrijire corporala: se repartizeaza uniform DEEP CLEANSING MILK pe suprafata pielii si se maseaza cu miscari usoare, pana la absorbtia completa.



                      Si acum...CONCURS!







Ce trebuie sa faci pentru a castiga acest set de produse?

  1. distribui public pe pagina ta de facebook acest articol, folosind butonul "F" de la finalul lui
  2. dai "like" paginii de facebook a blogului aici
  3. scrii un comentariu la postarea de pe facebook in care inviti prin "tag" 2 prieteni sa participe la concurs
  4. PENTRU SANSE SUPLIMENTARE: intri aici si acorzi 1 inimioara retetei mele , iar in comentariu scrii si numarul votului. Cei care voteaza primesc o extrasansa la tragerea la sorti si, in plus, vor putea castiga pe site-ul "bucataras" un set de condimente naturale Delik'At.
Durata de desfasurare: 1.08-5.08. 2018
Anuntarea castigatorului : 7.08.2018

Multumesc si...bafta!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu