luni, 6 august 2018

CLUJUL , AZI- ADRENALIN PARK!



  Dupa atatea zile de ploaie a venit in sfarsit si un week-end cu soare. Cum vacanta este pentru lucruri speciale am pornit la drum. Dar nu foarte departe. De ce?

  Pentru ca la doar 15 km de casa ( cam 8 km de Cluj Napoca ) am gasit locul perfect : o oaza de relaxare, dar si un loc plin de provocari: Adrenalin Park. Acesta este primul de acest gen din Cluj care pune accent pe dezvoltarea armonioasa a copiilor, oferindu-le 3 trasee exclusive , unde isi pot antrena atentia, echilibrul si coordonarea. Totul se face in conditii de maxima siguranta sub supravegherea personalului calificat, dar si a parintilor care sunt instruiti in momentul accesului in parc.



  
    Trasee de catarare, tiroliene, dar si jocuri fac deliciul celor mici , care se vor incarca de energie pozitiva in mijlocul naturii.



  Exista si trasee mai dificile special create pentru adolescenti si adulti, dar si acestea sunt clasificate pe grade de dificultate , astfel incat sa te simti in siguranta chiar daca esti incepator .

  Aici nimeni nu rade de celalalt! Se lucreaza in echipa , iar cuvantul de ordine este distractie!

  Mi-a placut sa descopar ca exista oameni care s-au gandit la evadarea din cotidian a semenilor lor.

 Si nu doar pentru 2 ore intr-un weekend. Aici se pot organiza petreceri pentru copii, tabere de aventura si cunoasterea mediului inconjurator sau evenimente de companie ( team-building ori petreceri).

  Una peste alta, un loc pe care il recomand cu drag si unde ne vom intoarce cu placere!

Un comentariu: