joi, 30 august 2018

CHEESECAKE "VIS DE VARĂ"





    Chiar dacă afară este extrem de cald, uneori simt nevoia să mănânc ceva dulce. Mai ales în weekend, cand suntem toți acasa.

   Și ce altceva poate fi mai gustos și răcoros decat un cheesecake cu fructe de pădure?

          

CHEESECAKE "VIS DE VARĂ"





Ingrediente:

  • 400 g biscuiți digestivi
  • 250 g margarina Rama maestro
  • 500 g branza Creme  Meggle
  • 500 g frișcă Meggle Creme Patisserie
  • 100 g crema de ciocolata
  • 400 g fructe de pădure
  • 1 lg cacao instant

Mod de preparare:

  Biscuiții îi sfărâmi.
   Pui margarina la topit pe foc mic , apoi o torni peste biscuiți și omogenizezi. Așezi compoziția in inelul pentru tort așezat pe platou și uniformizezi bine cu o lingura.
  Dai la frigider pentru 20 de minute.
  Între timp pregatesti cremele astfel: crema de branza o mixezi împreună cu frișca, până când se omogenizează; păstrezi jumătate din cantitate, iar în cealaltă adaugi crema de ciocolata.
  Peste blatul de biscuiți torni crema de ciocolata, asezi jumătate din cantitatea de fructe de pădure, după care așezi crema alba.
  Decorezi cu cacao, fructe și puțină crema.
  Lași la frigider 2 ore si servești apoi cu drag.
  Dacă vrei, poți pune totul la congelator și vei avea o înghețată delicioasa.

Un comentariu: