luni, 7 mai 2018

COTLET CU PROSCIUTO ȘI MOZZARELLA ( LA CROCKPOT )

 

    Cand ai o astfel de bijuterie în bucătărie este pacat sa nu o exploatezi la maxim.

     COTLET CU PROSCIUTO ȘI MOZZARELLA ( LA CROCKPOT )





Ingrediente:
  • 1 kg de cotlet
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • Maggi Secretul Gustului Intensavor Legume
  • 6 felii de PROSCIUTO
  • 6 felii de mozzarella Delaco
  • 50 ml apa rece
  • 1 ceapa alba
  • 2 căței de usturoi


Mod de preparare:


  Cotletul il speli sub jet de apă rece, îl stergi și îl tai felii groase de cca 1 cm, avand grijă să nu le desprinzi complet.

  Condimentezi carnea și o așezi în vasul ceramic al mukticooker- ului. 


  Tai cățeii de usturoi și îi așezi între feliile de carne.
   Ceapa o lași intreaga și o așezi în mijlocul cotletului.


   Torni apa, acoperi cu capacul, și setezi opțiunea " high" pentru 3 ore.
   Cand timpul de gătire s-a încheiat, îndepărtezi cu grijă capacul și asezi câte o felie de prosciuto și una de mozzarella între feliile de cotlet. Acoperi din nou si lasi aparatul pe functia de " păstrare la cald" pentru 15 minute, până cand se topește puțin cașcavalul.



Servesti imediat, tăiat felii , alături de legume trase la wok in puțin unt.



2 comentarii:

  1. Valeria Chertes7 mai 2018 la 13:20

    Un meniu care trebuie facut neaparat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Banuiesc ca este un deliciu. Ma faci sa o prepar si eu desi nu prea am voie de carne de porc.

    RăspundețiȘtergere