luni, 24 august 2015

SARMALE



Atunci cand esti in pana de idei, niste sarmalute te scot repede din impas.

SARMALE




Ingrediente:
  • 1 varza alba
  • 400 g carne tocata
  • 200 g orez
  • 2 cepe albe
  • 50 ml ulei
  • 1 lgt boia
  • 200 ml rosii bucati in suc propriu 
  • 1 lg Maggi Scretul Gustului Intensavor Legume
  • 3 fire de cimbru
  • 1 lgt piper proaspat macina

Mod de preparare:

Ceapa se curata si se toaca marunt , apoi se caleste impreuna cu orezul in uleiul incins, pana cand sticlesc.
 Se amesteca apoi cu carnea tocata si 1/2 din cantitatea de rosii.
 Se adauga in compozitie si boiaua, piperul si o lingura de MAGGI Secretul Gustului Intensavor Legume.
 Se oparesc foile de varza, se formeaza sarmalele si se pun la fiert in apa in care  pui restul de  rosii si ramurelele de cimbru.
Se lasa la fiert , la foc mic, cca 90  min.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu