vineri, 13 februarie 2015

UN BLOGGER CU INIMA DE AUR


 Blogger = o persoană care navighează prin frontierele spațiului virtual ale internetului și completează un blog.
 

  Pentru majoritatea bloggerilor această activitate nu este o afacere în sine și nu reprezintă principala sursă de venit. Un blogger poate fi doctor, mecanic, avocat sau artist așa că bloggerii dețin o varietate de profesii pentru care acțiunea de a scrie pe blog reprezintă portavocea către restul lumii - un mijloc de comunicare, de a se face auziți.



  Dar, mai presus de toate, bloggerii sunt oameni...iar unii dintre ei sunt capabili de performante exceptionale, dand dovada de OMENIE.


Omenie complex de calități alese, proprii unei persoane; purtare blândă, înțelegătoare; atitudine cuviincioasă, respectuoasă.

  Un astfel de OM este si Zsolty , care suferă de distrofie musculară congenitală, motiv pentru care nu poate desfăşura toate activităţile pe care le desfăşurăm noi. Chiar şi atunci când scrie pe blog face asta folosind doar un deget, pentru că boala nu-i permite mai mult. Insa are o inima maaaaaaaaaaaaaaaaaaare de tot:
  Zolty şi-a cumpărat acum ceva timp un scaun electric, care să-l ajute să se deplaseze. Între timp, a primit altul mai performant, iar acum vrea să doneze scaunul lui vechi cuiva care are nevoie de el. Problema ar fi că scaunul are nevoie de nişte acumulatori, care costă în jur de 1500 de lei, dar şi de cineva care să suporte cheltuielile de transport ale scaunului către câştigător, aşa că ne-am gândit să găsim un sponsor care să ne ajute cu aceste două neajunsuri. ( Blogal Initiative)


   Prin urmare, daca printre cititorii blogului meu exista oameni care pot ajuta ,va rog sa trimiteti un email la  contact@blogalinitiative.ro , unde se centralizeaza propunerile de sponsorizare.

  In momentul in care se va gasi un sponsor , noi toti cei din comunitatea  Blogal Initiative 
vom scrie articole in care vom anunta acest lucru.

 Va multumesc.

Un comentariu: