duminică, 15 februarie 2015

PARCHET CU VIATA    Casa ta e acolo unde poţi să visezi cu ochii deschişi...acolo unde personalitatea ta prinde viata fara oprelisti...
 
   Indiferent de locul pe care il consideri "acasa", fie ca este un apartament de bloc, fie ca este o cabana ori o casa mai mare, cand vine vorba de amenajarile interioare ne punem amprenta si alegem materialele care sunt in concordanta cu nevoile si personalitatea noastra.

  Iar lucrul care te intampina la intrare te face sa intelegi atmosfera unei case: daca vei calca pe gresie iti va da senzatia de rece, de respingere, de "laborator". Unii vor spune ca este mai usor de intretinut, dar pe mine ma duce cu gandul la "hotel", la un loc unde esti doar in trecere...

  Sunt mai sentimentala si de aceea prefer caldura indusa de un parchet de stejar  ,care aduce caminului  o bucurie continua si o senzatie de caldura, prin nuantele subtile si stilul de design.


   As opta fara retinere pentru un parchet triplustratificat datorita esteticii , pentru durabilitate si de ce nu? -grosime. Ofera spatiului in care este amplasat o nota exclusivista si de prospetime. Imi place sa simt mirosul proaspat de lemn , de padure , pastrat datorita tehnicii de prelucrare. Atunci cand frumusetea este un dar al naturii, nimic nu mai trebuie adaugat. Cel mult, poate fi evidentiat. Acest lucru se aplica si atunci cand vine vorba despre parchet, numai ca lemnul trebuie protejat: in timp el este supus agresiunilor externe ( prin trafic, lovituri accidentale, solutii de intretinere). Prin urmare el trebuie tratat cu ulei, lac sau ceara.
-Tratamentul cu lac este cel mai mai utilizat, parchetul fiind usor de intretinut si are astfel o rezistenta mare in timp( lacul formeaza o pelicula la suprafata lemnului).
- Uleiul patrunde adanc in fibra lemnului, evidentiind textura si naturaletea lemnului.
-  Finisajul  ce consta in aplicarea de ulei si ceara- uleiul patrunde in fibra lemnului iar ceara formeaza o pelicula la suprafata lemnului.
Ce fel de parchet design sa alegi? Depinde de gusturile, nevoile si asteptarile fiecaruia.


 comercializeaza parchet stratificat si parchet masiv, deck, scari de interior, produse de montaj si intretinere a parchetului, fabricate de unii dintre cei mai renumiti producatori din Europa, cum ar fi Listone GiordanoKarelia, Kahrs sau Bona
 Aveti posibilitatea sa alegeti produsele dupa diferite criterii de interes:
 •   esenta de lemn,
 •  pret
 •  culoare 
 •  tip de design
 • producator
si sa le comparati, facand o estimare de pret si cantiate. Puteti astfel , cere o oferta direct pe site.

Gasiti aici:
 • O selectie mare de modele de parchet din lemn de diverse esente, culori, grosimi si dimensiuni;
 • Varietate de esente de  lemn – stejar,  nuc,  frasin si mesteacan, precum si esente de lemn exotic;
 • Preturi avantajoase la parchet stratificat si parchet masiv;
 • Promotii frecvente cu reduceri de preturi la parchet, gratuitati sau concursuri cu premii;
 • Montajul parchetului cu o echipa de mesteri parchetari certificati.

Tu ce fel de parchet preferi?Un comentariu:

 1. Amalia, esti o visatoare, ca şi mie, de altfel, si pe mine m-au cucerit cei de la parchetpeviata.ro
  Poţi să te convingi chiar aici http://www.blog.biancaionel.com/alege-sa-fii-inconjurat-de-lucruri-care-te-definesc/

  RăspundețiȘtergere