marți, 18 noiembrie 2014

DWYN-CADOURI PENTRU TOATA LUMEA



Update: 18 Noiembrie : Recomand tuturor cititorilor acestui articol sa acceseze magazinul "dwyn.ro" in saptamana 21 - 28 Noiembrie pentru a profita de reducerile de Black Friday 2014!". 


     Stii sentimentul acela pe care il ai atunci cand vrei sa faci un cadou si nu stii ce sa cumperi? Bajbai prin magazine si nu iti vine nici o idee. Intri atunci in mediul virtual si cauti...si cauti in speranta ca vei gasi oferta cea mai cea...Dar timpul trece si te trezesti ca ai nevoie de acel cadou maine...azi...ieri! Te uiti la termenii de livrare si, in cel mai fericit caz, ai parte de un "24-48 de ore"...
-"Naspa!", vorba fiicei mele, "ma lesi?"Inca n-ai auzit de Dwyn?
Ups...Hai ca iar sunt depasita de evenimente...
-Dwyn? Ce marca mai e si asta?
- E un magazin on-line. Comanzi azi si azi primesti...
- Nu cred...nu are cum!...
- Carcotaso! Hai sa iti demonstrez!
M-a dat la o parte din fata calculatorului si dintr-un click m-a dus direct in lumea ei.
- Ce cautam,de fapt?
-Un cadou pentru buni (nota bene: mama-soacra). Stii ca vine ziua ei. Implineste 70 de ani...
- Si ce ai vrea?
- Nu stiu. Tu ce zici?
- Eu zic sa ii luam un televizor . S-ar bucura tare mult. Ca sa se poata uita la fimele ei linistita si nici sa nu isi oboseasca ochii. Ai auzit-o ca se tot plange ca ii lacrimeaza si o doare capul...
- Buna idee, iubito. Hai sa vedem ce gasim.

    Si am gasit, relativ repede ceea ce vroiam: un televizor cu o diagonala adaptata camerei ei, usor de "manevrat", care nu ocupa mult loc pe comoda ei cea veche impanzita de fotografii de familie si la un pret bun ! Acum, ca trecusem testul raportului calitate/ pret , am vrut sa mai caut cate ceva. Nu de alta, dar ar fi cazul sa trec si eu la varianta "2 in 1"...adica sa trec de la telefonul clasic + tableta la un telefon-tableta ...Ati inteles voi...Un telefon de ultima generatie...numai ca imi place sa o necajesc pe fetita mea cu denumiri din acestea mai invechite...Ador cum imi spune "mami, ma lesi?"...

    Buuuun! Acestea fiind zise, spuse si facute sa trecem la treburi mai serioase , sa punem la lucru "carcotasa" din mine si  sa verificam: CE, UNDE, DE CE, CAND, CUM despre acest magazin on-line.

De ce as cumpara de la Dwyn Shop?

1. SERIOZITATE - 10 ani vechime in online, existenta unui magazin fizic unde se pot proba/vedea produsele preferate- Bine de retinut, dar nu se aplica la mine.
Sunte membri ARMO (Asociatia Romana a Magazinelor Online), asociatie ce are grija sa se respecte Codul de Bune Practici pentru Comertul Online din Romania si membri Trusted.ro - Programul National pentru Certificarea Magazinelor Online din Romania sustinut de GPEC, APC Romania si Legile Internetului. - Un punct in plus!
2. RAPIDITATE - comanzi azi primesti azi daca esti in Bucuresti, maine daca esti in afara Bucurestiului. Transportul este gratuit in anumite conditii, iar daca nu, beneficiezi de tarife mult mai mici decat orice firma de curierat.- Aha! Deci de aici stia a mea "internauta" de livrarea azi!
3. SIGURANTA - Poti plati cash  in magazin, cash la livrare (dupa ce verifici coletul), cu cardul in magazin, cu cardul online (sistem 3D secure), sisteme de rate, iar toate produsele sunt asigurate pe durata transportului. Beneficiezi de posibilitate de retur 14 zile daca nu esti multumit de produsul achizitionat.- Asta chiar imi place: cumpar azi si platesc pana la anul!
4. DIVERSITATE - in fiecare zi maresc oferta de produse incercand sa acopere o gama larga de electronice de la televizoare cu diagonala de 2m pana la cabluri, mufe si accesorii .
5. COMUNICARE - poti comanda 24h/7zile, cu un program in care  poti intreba verbal sau online orice informatie legata de produsul preferat, iar specialistii  te indruma spre o alegere cat mai buna oferindu-ti sfaturi. - Un sfat avizat prinde bine oricand, nu-i asa?
6. CALITATE - toate produsele comercializate  sunt originale, cu certificat de garantie de producator (unde este cazul).  Mai mult decat atat, orice produs neconform reclamat in 24h se schimba pe loc pe cheltuiala lor.- E prima data cand citesc o astfel de clauza!
7. SERVICE - asigura service post garantie la orice produs din oferta , iar daca produsul este achizitionat de la ei beneficiezi de jumatate din costul manoperei, iar constatarea este zero. In plus beneficiezi si de extra-garantie la reparatie.- Ups: beneficiez de service, chiar daca nu am achizitionat produsul de la ei! Adica pot apela la ei in caz de nevoie...Notat!
8. BUYBACK - iti poti face upgrade oricand pe perioada garantiei la orice produs achizitionat de la ei, alegand orice alt produs din oferta, chiar si din alta categorie. - Super tare! ( Asta nu eu am zis-o, v-ati dat seama, nu-i asa?)

Pana aici, m-au convins: seriosi sunt ! Acum, sa vedem cum stam cu livrarea. 
"Pentru ca stim cat de important este sa te bucuri cat mai repede de produsul comandat, termenele noastre de livrare incep cu "IMEDIAT". "

Mai mult decat perfect! ...Si bine de retinut:


"Din motive de siguranta compania de transport nu accepta desfacerea coletului inainte de a incasa contravaloarea produsului insa dupa ce achitati produsul curierul va sta langa dumneavoastra sa verificati continutul coletului iar daca este o problema cu produsul comandat se va intocmi un proces verbal de constatare in acest sens urmand ca produsul sa fie inlocuit cu unul nou sau vi se vor restitui banii daca nu doriti inlocuirea acestuia.

ATENTIE: Verificati calitativ si cantitativ continutul coletului inainte de semnarea de primire, in prezenta curierului, inainte ca acesta sa plece de la dumneavoastra si formulati orice reclamatie cu mentiune pe AWB sau prin intocmirea unui proces verbal de constatare. Reclamatiile referitoare la integritatea produsului sau la orice problema care ar putea fi imputata societatii de transport formulate ulterior livrarii sunt considerate nule si nu vor fi luate in considerare."


 Pe mine m-au convins! Dar stiti ceva? Se apropie Black Friday! Daca tot dureaza atat de putin pana cand primesc produsele , cred ca am sa mai astept putin , ca sa prind reducerile, iar de banii pe care ii economisesc ma mai cadorisesc si eu cu cate ceva!

Asadar, nu uita: “Pregateste-te de reducerile Black Friday la dwyn.ro! Vino alaturi de prieteni si famile zi de zi si urmareste promotiile saptamanale! Aboneaza-te la newsletter ca sa fii primul care afla promotiile de Black Friday”.





Un comentariu:

  1. Foarte frumos din partea ta,ideea cu cadoul. Numai ca eu nu prea am incredere in magazinele on-line;prefer savad ce cumpar.

    RăspundețiȘtergere