miercuri, 18 decembrie 2019

DE VIZITAT, ÎN ROMÂNIA...POIANA BRAȘOV   Bună seara. 
   Astăzi am să vă scriu despre Brașov și Poiana Brașov dintr-o perspectivă nouă. Nu neapărat de turist, ci mai degrabă de călător contra cronometru. 
  Totul a început cu decizia de a participa la Gala SuperBlog, gală despre care v-am povestit pe scurt zilele trecute. Cazarea era asigurată prin grija organizatorilor galei, aveam timp suficient până la check in...așa încât ne-am hotărât să facem câteva opriri. 
  Una dintre ele a fost la Târgul de Crăciun din Brașov. Ușor de găsit, greu de ajuns...Și eu care credeam că doar în Cluj e nebunie curată să cauți un loc de parcare!... Era cât pe ce să ieșim "șifonați" la propriu de pe o străduță pietruită datorită unui șofer foarte grăbit. Noroc cu reflexele și atenția distributivă de care a dat dovadă soțul meu!...

  Până la urmă am ajuns cu bine la destinație, hotel Royal Boutique. M-a impresionat prin așezare: de o parte muntele, de cealaltă stânca și...un lac. Dispunerea în trepte îi oferă un farmec aparte, iar decorurile vintage m-au făcut să mă îndrăgostesc de aerul pe care îl respira fiecare detaliu. Domnul de la recepție ne-a întâmpinat  amabil și m-a uimit cu rapiditatea cu care a distribuit 3 camere. 

  Și fiindcă veni vorba de cameră, nici să îmi fi citit gândurile nu reușeau să o aleagă mai bine: spațioasă, caldă și...cu o terasă cu vedere la Postăvarul! Am stat minute în șir și am admirat luminile orașului... dar și răsăritul.   Dacă adăugăm bufetul variat și gustos, amabilitatea personalului, dar și discreția lui ( se mișcau atât de lin, încât nici nu le observai prezența) aveți tabloul perfect pentru un sejur, chiar și de Crăciun. 

  Mai rămâne să fiți cuminți și să speriați că Moș Crăciun va aduce zăpadă adevărată ...

  Dacă vă surâde ideea dați un click aici pentru mai multe informații. 
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu