joi, 26 septembrie 2019

JURNAL DE FEMEIE - BIODERMA, HYDRABIO SER



  Multe dintre voi, cititoarele mele ( îmi cer iertare domnilor care citesc aceste cuvinte încâlcite si le promit că vor urma câteva articole și pentru ei...) m-ați întrebat ce produse cosmetice și de îngrijire folosesc. 
 Din start vă spun că nu sunt fidelă unui singur brand, pentru simplul motiv că nu toate produsele dintr-un portofoliu mi se potrivesc la un moment dat.

 De-a lungul anilor structura pielii se schimbă  și, implicit, nevoile ei. Dacă în tinerețe ea are nevoie în primul rând de substanțe nutritive, după 45 de ani își pierde elasticitatea și apar ridurile.  În  plus, poluarea, stresul și vremea extremă ( prea cald sau prea frig, vântul sau expunerea la soare ) perturbă activitatea normală a pielii. Ca urmare, aceasta se deshidratează ,devenind incomodă, ai senzația că " te ține " și își pierde strălucirea. 

  HYDRABIO SER de la BIODERMA este un concentrat hidratant intensiv bazat pe brevetul biologic Aquagenium, care reînvață pielea să-și activeze capacitatea naturală de hidratare prin stimularea producerii de aquaporine (canale de hidratare intercelulară) și să rețină apa de care are nevoie. 



 Astfel, beneficiile acestui ser sunt:

  • efect hidratant rapid și de durată 
  • catifelează pielea și îi redă strălucirea 
  • are o textură lejeră și proaspătă 
  • se absoarbe foarte repede 
  • constituie o excelentă bază de machiaj 
  • fără parfum 
  • non-comedogenic ( conține substanțe care nu blochează porii ; nu tratează acneea, dar previne apariția acesteia și nu agravează leziunile acneice existente)

  Îmi place pentru că este ușor de utilizat datorită  flaconului cu pompă ,închis ermetic. Chiar dacă ai crede că o parte de produs rămâne în flacon, pompița este foarte eficientă și îl  extrage până la ultima picătură. Se absoarbe foarte repede, iar senzația de prospețime și " piele liberă " apare imediat. 

  Cum am descoperit acest ser? Aproape din întâmplare. Spun aproape, deoarece cunosc produsele Bioderma de 10 ani...cred...Foloseam mai ales gama pentru copii fiindcă micuța are o piele foarte sensibilă. La un moment dat a apărut " Clubul Bioderma ", iar membrii acestuia primesc, în anumite condiții, produse-cadou. Fiindcă pentru fetiță aveam deja cele necesare, m-am gândit să îmi comand mie ceva, așa pentru sufletul meu... 
 Am optat pentru serul HYDRABIO și consider că am făcut cea mai inspirată alegere. 

  Voi cum ați descoperit BIODERMA?

Un comentariu: