vineri, 26 ianuarie 2018

#S1MONA




    Am vrut de mult sa scriu un articol de incurajare pentru acest sportiv minunat care este Simona Halep. De fiecare data am renuntat gandindu-ma ca nu sunt deloc specialista in tenis. Poate ca nu stiu diferenta dintre "backhand" si "rever" , insa stiu ce inseamna sa ajungi sa le executi perfect. Stiu cata munca se ascunde in spatele fiecarei lovituri , cata ambitie, cate lacrimi . 

  Scriu deci, din punct de vedere al celui aflat comod in fata televizorului.
  Scriu cu sufletul unui admirator. 
  Scriu drept si judec stramb.
  Scriu inaintea finalei de la Australian Open.
  Scriu cu respect si speranta.
  Scriu cu mandrie si scriu cu drag.


                       HAI #S1MONA!


   Maine de dimineata nu voi sta deloc comod in fata televizorului. Voi tremura la fiecare minge. Ba chiar voi inchide ochii la unele. Inima imi va bate intr-un ritm nebun , iar gandurile mele vor fi toate acolo, cu tine. Ma voi ruga sa te vad zambind asa cum numai tu stii sa o faci, cu toata fiinta ta , de la chipul  incredibil de senin pana la talpile muncite sub arsita soarelui austral .





3 comentarii:

  1. Nu credeam ca vi urmari vreodata un meci si sa uit sa-mi beau cafeaua. Toate meciurile din acest turneu ale Simonei le-am urmarit cu sfletul la gura. Fiecare meci a fost dramatic, dar Simona a aratat tuturor ce este o mare campioana.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu iubesc tenisul si iar pierd vreun meci, mai ales al Simonei..si eu cu sufletul la gura am stat si am vazut meciul..chiar daca nu a castigat finala, pt mine este o invingatoare si va ramane mereu nr 1

    RăspundețiȘtergere