luni, 2 octombrie 2017

CATA DRAGOSTE ÎNCAPE ÎNTR-UN COȘ?



      Nu știu voi cum sunteți, dar eu am intrat deja în febra pregătirilor de Crăciun : cadouri... cadouri... cadouri. Nu râdeți! Când ai o familie frumoasă ca a mea este o adevărată provocare să găsești cadoul potrivit pentru fiecare. În plus, îmi place să le personalizez , să le ambalez frumos; ba le mai atașez și câte o felicitare cu câteva cuvinte.
   Treabă de Sisif veți spune, dar asta sunt eu și alta mama nu mai face.

   Anul acesta însă, mi-a venit o idee în timp ce căutam inspirație pentru cadourile perfecte. Cum ar fi dacă în loc de câte un mic dar pentru fiecare aș avea unul mai mare pentru toată familia? Un coș cadou de  exemplu? As pune in el :

  • o sticla de Spumant Corte delle Calli Cuvée Extra Dry , un vin  alb spumant italian produs din struguri Glera din provincia Treviso, prin metoda Charmat;este un prosecco de culoare galben pai stralucitor, cu un miros intens si placut de fructe,fiind recomandat la aperitive din carne si peste, dar si la alte feluri de mancare - am gandit-o ca pe un cadou rafinat pentru domnul casei ( mai bine-zis cumnatul meu, un mare amator de vinuri bune si fine);
                                               
  • o selectie de specialitati fine de la Eduard Artzner ( terină de gâscă , pate din ficat cu Riesling , mousse de rata cu Kirsch, terina de iepure si pinot noir  , terina din magret afumat de rata ) perfecta pentru o gospodina perfectionista care iubeste sa creeze aperitive inedite si gustoase( cumnata mea);
                                
  • turta dulce in cutie muzicala - o turta dulce cu sirop de caramel si condimente (coriandru si anason ) trase in ciocolata cu lapte, un deliciu potrivit pentru copii , mai ales ca vine la pachet cu o cutiuta muzicala ce revarsa note delicate de iarna;
                                    

                                 

  • panettone Prince Classic Loison - un cozonac traditional italian cu fructe confiate perfect pentru masa de sarbatoare si pentru a scoate din impas o bunica mult prea batrana pentru a framanta ( mama-soacra).
                                      


  • cateva decoratiuni de Craciun : glob, beteala, ingerasi;
  • multa dragoste;
  • o felicitare personalizata, cu cateva cuvinte scrise din inima;
  • un cos simplu ,  care sa scoata in evidenta fiecare dar asezat in el si care sa poata fi utilizat ulterior ca si decoratiune pentru masa ori la transportat mici bunatati.




     Acest cos l-am creat cu ajutorul celor de la GiftSolutions, specialistii on-line in cadouri personalizate. Inovatia este intotdeauna bine-venita in orice domeniu, cu atat mai mult in cel al cadourilor. De ce sa oferi ceva banal cand poti sa fii special? Alaturi de sentimentele tale se vor impleti cele ale oamenilor deosebiti care pun suflet in fiecare cos-cadou pe care il pregatesc pentru Craciun. Si credeti-ma, sunt mii! Fiecare fiind unic prin componente, semnificatie si realizare. 

  Cata dragoste incape intr-un cos? 
  Infinit de multa. Mai ales ca Mos Craciun poate livra oriunde in tara , chiar si in regim de urgenta, putandu-ti pastra anonimatul. 

  Te-am convins? 
  Intra pe site-ul giftsolution.ro, în cadrul categoriei speciale dedicată coșurilor cadou de Crăciun si alege!

   Nu te-am convins?
   Intra pe site-ul giftsolution.ro, în cadrul categoriei speciale dedicată coșurilor cadou de Crăciun si alege!


7 comentarii:

  1. :) inca nu am inceput sa numar zilele pana la Craciun..dar e bine sa nu lasam cadourile pe ultima suta de metrii

    RăspundețiȘtergere
  2. Un articol frumos si util,abia astept Craciunul😘

    RăspundețiȘtergere
  3. Un articol frumos si util,abia astept Craciunul😘

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim pentru idee.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai pus in cos tot ce as pune si eu, dar mai ales multa dragoste.

    RăspundețiȘtergere
  6. O idee foarte drăguță, a-și vrea sa primesc și eu un astfel de cadou. 😁

    RăspundețiȘtergere