joi, 20 iulie 2017

CUBA LIBRE CUCEREȘTE ORAȘUL COMOARA



  Bautura rece imi desmorteste simturile adormite . E cald... e atat de cald...



 ......................................................



E vara.

Simti pamantul cum iti arde sub talpi?
Dogoraste.
Rochita cea alba ti-e lipita de trup.
Panglica de la palarie
A incremenit.
Si cerul palpita nebun.


..................................................
 
 O lumina  a aparut din umbra trestiilor de zahar . Anul 1898 . Anul in care tot poporul cubanez a exclamat "Cuba Libre"! Un strigat de bucurie rabufnit parca din valurile Marii Caraibelor, Golfului Mexic si Oceanului Atlantic izbindu-se de gleznele muncitorilor de pe plantatii. Acolo s-a nascut "Havana Club" , romul alb cu tenta proaspata si gust usor fructat...

...pe care il savurez privind cu ochii mintii dincolo de zidurile cetatii. Orasul Comoara ma priveste pe jumatate adormit. Este frumos. Este modern. Este plin de trecut. Si viitor. Un fir invizibil ma leaga de indepartata Cuba. Parca aud cantecul taietorilor de trestii . Stropii de sudoare se aseamana cu broboanele de apa ce se scurg pe paharul rece. Licoarea imi mangaie papilele gustative si ma trezeste intr-o clipa:
 STIU! STIU cum sa aduc Havana la Cluj! 

  Vara aceasta Havana Club aduce orașul cubanez pe o stradă din România. Aventura incepe online, acolo unde fiecare iubitor de rom ( si nu numai) poate contribui la forma finală a unui graffiti realizat de cei de la Sweet Damage Crew și pot alege inclusiv orașul în care acesta va fi realizat. Ei joacă rolul personajului principal în fiecare dintre cele 8 episoade ale ilustrației. Astfel, la fiecare două săptămâni li se dezvăluie un nou episod, starnindu-le imaginația , lăsându-i să decidă continuarea următorului capitol. Apoi nu mai trebuie decat sa aleaga  orașul în care Havana Club și Sweet Damage Crew vor transpune ilustrația pe un mural.


KV-Havana In The Street


   Si Clujul va fi acela! Cum? Adunand cele mai multe share-uri de facebook. Simplu, nu? Mai ales ca in joc sunt premii multe si frumoase:  o vacanță de 5 zile în Havana pentru două persoane , tricouri imprimate cu ilustrația episodului (realizată de Sweet Damage Crew), set-uri de 3 stickere cu elemente din ilustrația episodului, pack-uri Havana Mojito si pack-uri Havana Cuba Libre – pentru homemade cocktails. 

 Nu-i asa ca v-am convins?

 Ce ai de facut:
  • intri pe pagina de concurs
  • alegi anul nasterii ( trebuie sa ai 18 ani impliniti!)
  • te loghezi cu contul de facebook
  • raspunzi la intrebare
  • completezi datele ( ca sa poti fi anuntat atunci cand vei castiga)
  • dai clik pe "trimite"
  • selectezi "Cluj"
  • dai "Share" pe facebook
  • raspunzi la 4 intrebari pentru inca o sansa in plus
  • gata, ai intrat in concurs si ai sustinut "orasul comoara".
Multumesc si...succes!




8 comentarii: