miercuri, 26 aprilie 2017

DOVE IN RUTINA ZILNICA DE IGIENA SI INGRIJIRE



                                                            Despre mine

        
    Sunt fiziokinetoterapeut. Stiu ca suna putin alambicat, dar - in traducere libera- inseamna ca lucrez in domeniul "Recuperarii medicale" a pacientilor cu diverse afectiuni.
      Acest lucru presupune contactul fizic cu zeci de oameni ...zilnic. Prin urmare ma spal pe maini de un numar imens de mare , comparativ cu restul lumii. In plus , folosesc si dezinfectante speciale , ceea ce inseamna o expunere suplimentara a mainilor mele la factori agresivi. Asa incat tegumentul din aceasta zona este iritat, uscat, se descuameaza , uneori prezinta prurit ... Daca folosesc sapunuri farmaceutice si o crema hidratanta ,  este o solutie, insa nu intotdeauna eficienta , deoarece nu reusesc sa aplic si crema intre doi pacienti!



                                     Ce de de facut?


   M-am gandit de multe ori ca am nevoie de un produs care sa combine cele doua componente: sapun si crema hidratanta, astfel incat sa imi simplific ritualul de ingrijire a mainilor din timpul programului de serviciu. La dezinfectante oricum nu pot renunta!
  
    Astfel incat noua campanie BUZZStore mi-a venit ca o manusa: testarea noului sapun Dove cu 1/4 crema hidratanta.





 
    A doua zi dupa ce am primit coletul mi-am si asezat flaconul pe chiuveta din cabinet pentru a-l folosi. La ritmul pe care il am folosindu-l am trecut deja la rezerva din colet , insa nu regret: mainile mele nu mai sunt in suferinta!


 
 
  Nu o sa va spun ca nu mai am nici o problema , dar imbunatatirile sunt vizibile. Oare de ce? Haideti sa citim putin...
     DOVE  este un brand care a aparut in 1955 , avand ca si filozofie redarea increderii femeilor in propria frumusete, frumusete care sta in diferite forme ale corpului si culori ale pielii, neputand fi incadrata in tipare. In 1957 a fost lansat primul sapun cu 1/4 crema hidratanta, un sapun solid care transforma spalatul pe maini intr-un act de frumusete.
  Acum DOVE a revenit cu un sapun lichid care combina agentii de curatare neutri cu crema hidratanta , oferind un adevarat rasfat pentru mainile uscate, crapate sau iritate.

                                       

                                    Experienta mea

  
     Am inceput utilizarea sapunului cu mici rezerve, stiind ca si alte incecari au fost sortite esecului . Chiar daca nu de la inceput... in timp s-au dovedit a nu fi o solutie a' la long.

 Dar am avut parte de o surpriza placuta, deoarece acest sapun : 
  • are o formula delicata cu pielea;
  • contine 1/4 crema hidratanta, pentru a hidrata mainile in timp ce le cureti;
  • iti lasa mainile fine si catifelate;
  • are o formula blanda ce permite utilizarea lui frecventa;
  • face o spuma bogata.
  

10 comentarii:

  1. Iubesc acest brand. Felicitari pentru acest minunat cadou care l-ai primit spre testare. Merseria, nu mai zic. Nepotul meu se duce la un centru special.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este grea aceasta meserie, dar o iubesc! Si mainile mele iubesc Dove!

      Ștergere
  2. DOVE este cel mai bun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am iubit acest sapun de cand l-am descoperit. Cu toate ca imi place sa schimb marca sapunului lichid mereu revin la Dove.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Medicul dermatolog de la noi din clinica m-a sfatuit sa gasesc 2 produse care mi se potrivesc si sa le alternez la 6 luni. Unul dintre ele este cu siguranta sapunul lichid Dove cu 1/4 crema hidratanta. Alternarea se face din cauza faptului ca pielea ajunge sa se obisnuiasca.

      Ștergere
  4. Si eu ador produsele DOVE! Chiar pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu folosesc sapunul lichid Dove si pot spune ca m-am indragostit de el

    RăspundețiȘtergere