marți, 17 ianuarie 2017

A1D1 - ROBOASPIRATORUL VIITORULUI


 
   

                   A1D1 - ROBOASPIRATORUL VIITORULUI




     Nu sunt genul de persoana obsedata de curățenie . Dar nici nu îmi place să se adune munți de vase nespălate , haine necalcate , ori praful de doua degete pe mobila !

    Producătorii de electrocasnice au rezolvat problema spălatului vaselor. Aștept să se inventeze fierul de calcat care calcă singur  și aspiratorul care face casa luna fără ajutor! Va mai curge apa pe Someș până atunci, iar eu nu pot decât să visez la cum va arăta aspiratorul anului 2108...

  1.  Va avea un nume reprezentativ - A1D1 - numărul 1 în aspiratoare cu sac , produs de cea mai buna companie în domeniu , Daewoo...
  2. Va răspunde la comanda vocala - " A1D1, te rog aspiră dormitorul !". Iar el, cuminte, va porni spre locul cu pricina și va îndeplini comanda. Bineînțeles că il vei putea și programa din timp, astfel încât el să aspire în timp ce tu faci temele cu cel mic. Iar dacă  ai uitat sa o faci îi vei putea comanda acest lucru prin conexiunea wireless realizata cu telefonul personal .
  3. Va fi compact , astfel încât să ocupe cât mai puțin loc și să se poată strecura prin cele mai greu accesibile cotloane. Asta daca nu cumva până atunci vom locui în case sub forma de globuri...Și va fi colorat.... Foarte colorat!
  4. Bineînțeles că nu va avea roți, ci se va deplasa pe o "pernă" de camp electromagnetic.
  5. Va fi dotat cu o mulțime de accesorii : dispozitiv pentru covoare, parchet, canapele, mobila, pereți, ferestre ori spoturi , astfel încât totul să strălucească în urma lui. În plus , va pulveriza substanțe acaricide , fiindcă atâta timp cât va exista praf, vor supraviețui și micii inamici.
  6. Va fi dotat cu senzor de praf. Chiar daca tu nu il vezi... incă...el plutește în aer. Iar în momentul în care atinge nivelul critic , te va avertiza sonor, vizual și pe telefon  pentru că tu să știi că este momentul să il pui la treaba.
  7. Va funcționa fără fir, fiind dotat cu acumulatori solari.
  8. Nici nu vei ști că este în funcțiune ! Este atât de silențios , încât copilul va putea dormi liniștit în timp ce el se învârte prin camera.
  9. Praful va fi colectat și compactat intr-un înveliș reciclabil , pe care il vei depozita intr-un recipient special și preda  colectorilor  autorizați.. Astfel se va reduce poluarea aerului și solului.
Așadar, va fac cunostinta cu A1D1,roboaspiratorul viitorului !



6 comentarii:

  1. Mi-ar placea sa existe un asemenea aspirator

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-ar placea sa existe un asemenea aspirator

    RăspundețiȘtergere
  3. il vreau si eu :) la cum aspir eu de 2, 3 ori pe saptamana, cred ca mi-ar fi de mare ajutor

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte tare inventia! Esti un inventator cu idei extraordinare! Scoate nebunia asta mai repede pe piata ca am nevoie mare de ea! 😉

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place inventia ta :-)(( chiar as vrea sa existe asa ceva !

    RăspundețiȘtergere