miercuri, 15 iulie 2015

O ZI SPECIALA...MOTIONSENSE



  Dimineata ma trezesc zambind- inca o zi! Dar nu oricare zi...o zi speciala din viata mea, asa cum este fiecare- deoarece in fiecare zi se intampla ceva deosebit. Ziua de azi nu seamana cu cea de ieri si, cu siguranta, nu va fi la fel cu cea de maine...
  Dar , gata cu filozofia !
  Am sa va povestesc despre ziua de concediu. Una din zilele de concediu. Oarecare.

ora 5.30- desteptarea!!!!!!!!!!!!
Eu ma trezesc prima -of! iar prea tarziu! dar dau alarma cu un dus rapid. Stiu ca va fi o zi lunga, asa incat folosesc un antiperspirant cu "bataie lunga", care sa fie si rezistent la apa - REXONA.



Stiai ca:?
 • Rexona este primul antiperspirant din lume care conține microcapsule activate de mișcare și îți asigură protecție eficientă și senzație de prospețime pe parcursul întregii zile.
• Pentru că susține un stil de viață activ, Rexona a creat MotionSense, o tehnologie inovatoare, cu microcapsule, ce se activează la fiecare mișcare.
• Cu cât faci mai multă mișcare, cu atât se eliberează mai multă prospețime. Microcapsulele cu parfum se sparg la fiecare mișcare pe care o faci, pentru ca tu să te bucuri de o senzație de prospețime îndelungată. Oricare ar fi pasiunea ta și orice ti-ai dori să realizezi, Rexona, cu tehnologia unică MotionSense, te ajută să faci faţă provocărilor fiecărei zile.


ora 6.00- pe plaja, la aerosoli.
A fost prima data, dupa ani de zile, cand am reusit sa ne trezim devreme...din pacate, nu suficient pentru a prinde rasaritul...ramane un obiectiv de atins pentru viitorul concediu.




Aer curat, sarat, liniste pe plaja , doar briza fi valurile...si cei dragi alaturi...ce altceva as avea nevoie pentru o zi perfecta?

ora 8.00- plaja incepe sa se aglomereze
Dar noi avem locul nostru, "in loja", pentru a-mi putea supraveghea zgatia de fetita care nu mai vrea sa iasa din apa...
Si valurile...






ora 10.00- soarele incepe sa arda, deci e timpul pentru o sedinta foto...





ora 12.00- plecam spre camera 
Dupa balaceala, plaja, volei, inot, bataia cu apa , castele de nisip si multe alte jocuri nascocite este momentul sa ne retragem. La hotel, un dus rapid - si constat ca pielea subbratului meu este catifelata si are un miros placut...hmmmm! Risc si nu aplic antiperspirantul inca o data...sa vedem...

ora 13.00- parc
In drumul spre restaurant trecem pe langa parc si, in ciuda caldurii printesa vrea sa se dea in leagane. Intru si eu in jocul ei, ca doar suntem in concediu, nu?






ora 14.30- somnul de frumusete
Dupa o dimineata plina de miscare meritam un strop de odihna. Vorba aceea :" fie omul cat de mic, dupa masa doarme un pic."



ora 17.00- din nou pe plaja!
Dupa "somnul de frumusete", cu bateriile incarcate, pornim spre plaja sa nu uitam unde am ramas...
Distractia e in toi si nici nu ne dam seama cand se face ...

ora 19.00- plimbarea pe faleza
Fugim repede la hotel, un dus rapid...si plecam la plimbare pe faleza. Ups! Am uitat de antiperspirant! Bineinteles ca eu sunt gata ultima fiindca trebuie sa am grija sa nu uit ceva si, evident, uit - Murphy lucreaza, ce credeati, ca e in concediu?
Nici o problema! Doar folosesc Rexona, nu?
Asadar, relaxare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



ora 21.30- parcul de distractii
Dupa cina si o plimbare lunga, ne oprim in parcul de distractii. Copiii parca sunt pe baterii, in timp ce eu de-abia imi trag sufletul. Dar ...distractie sa fie!






ora 22.30- ora de culcare
Intorsi la hotel, suntem extenuati. Fetita adoarme prima, in timp ce sotul butoneaza telecomanda . Iar eu , eu pregatesc totul pentru a doua zi. Si imi amintesc ca astazi am folosit antiperspirantul doar de dimineata...si inca functioneaza!



Transpiratia este un proces fizilogic , de termoreglare, declansat de:
  • caldura / temperatura
  • efort fizic
  • schimbari hormonale
  • alimentatie
  • emotii
  • infectii
 Deodorantele antiperspirante sunt produsele de igiena personala create pentru a controla efectele neplacute ale transpiratiei. Acestea contin ingrediente care pot tine sub control transpiratia si mirosul neplacut intr-un mod sigur si eficient. Exista diferite tipuri de aplicator: spray (aerosol), stick si roll-on.

Rexona cu MotionSense = prospetime la fiecare miscare!
Milioane de microcapsule se activeaza de fiecare data cand te misti, pentru ca tu sa te bucuri de o senzatie de prospetime indelungata!



18 comentarii:

  1. Extenuant dar .....placut si frumos.....astept zilele de concediu......sau a trecut oare ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este o oboseala placuta. Iar cand te simti in siguranta, nimic nu te poate opri.

      Ștergere
  2. O zi superba ati avut. Superb articolul, cu poze.

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Nu l-am folosit de mult timp, dar am prins o promotie si mi-am zis "de ce nu?". Am putut sa scriu articolul documentata fiind.

      Ștergere
  4. Am citit si eu despre noua tehnologie! Ai avut o zi plina de activitate si nu pot decât sa ma bucur ca in 2 zile plec pentru prima oară la mare cu fetița mea si cu sotul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca are efect. Iar zilele de concediu iti vor fi mai relaxate. Concediu frumos sa ai!

      Ștergere
  5. Ne-ai oferit cateva informatii utile printre fotografii superbe. Se vede buna dispozitie si siguranta pe chipul tau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca mai pot oferi informatii noi, in valtoarea atator detalii on-line, pe care le gasesti la tot pasul.

      Ștergere
  6. Rexona nu ne lasa in impas :) este excelent , frumoasa vacanta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este un lucru foarte important sa tii mirosurile neplacute la distanta. Iar noua tehnologie care tine cont de cat de multa miscare faci este cu adevarat inovatoare.

      Ștergere
  7. Rexona folosesc si eu de regula, il recomand si eu.
    Frumos articolul

    RăspundețiȘtergere
  8. si eu am mereu incredere in Rexona...

    RăspundețiȘtergere