miercuri, 24 iunie 2015

SI DACA...SAMSUNG GALAXY TAB 4


    Scriu...citesc...sterg...si iar scriu...cu o mana pe tastatura si cu cealalta pe mouse...Imi pare rau, dar asa stiu eu...Cu ochii pe ecranul descktop-ului si cu urechile ciulite- cea din stanga spre bucatarie , unde oalele + cratitele + tigaile sfaraie/fierb/stau in asteptare, iar cea din dreapta spre micuta mea care mestereste la un puzzle, deocamdata linistita, semn ca stie ce face...
  Cam asa decurge timpul petrecut in habitatul numit "acasa", de cand mi-am facut blog.
  Cum adica de ce mi-am facut blog daca aveam cont de facebook /google+/ twitter &pinterest? Uite, tocmai de aceea! Nu imi place sa strig in gura mare nici ce ma doare, nici ce am mancat de dimineata si nici ce nervi am avut azi in autobuz. Dar pe blog...Ei bine, acolo e altceva.
  Compun poezii...
  Inventez retete...
  Scriu articole...
  Organizez concursuri...
  Postez fotografii...
  Sunt eu . Pentru cititorii mei si atat. Putini sau multi.

  De ce v-am povestit toate astea? Pentru ca de mult imi doresc un gadget care sa imi usureze munca de incalcitor de cuvinte ( nu blogger, e prea pretentios spus, zic eu).
  Si am pus ochii pe o tabletă Samsung Galaxy Tab 4 . 
  Acum, sa nu credeti ca sunt atat de priceputa intr-ale tehnologiei de varf incat sa decid brusc ce am nevoie . Dar am fost ajutata de cei de la Blogalinitiative, care m-au provocat sa spun ce as face eu cu asa o minunatie...

  Cred ca in primul rand as mangaia-o, incercand sa creez o conexiune empatica intre noi. Nu de alta, dar ea va fi de acum in colo martorul tuturor creatiilor mele.

  Daca, privind o floare, mi se umple sufletul de bucurie, as deschide camera de 3 MP si 4x Digital si as fotografia-o, iar de acolo, direct pe blog in "Lunea florilor", pentru a o impartasi cu voi.Iar daca vreau imprimarea lor pe hartie le pot trimite prin Bluetooth direct la laborator.

Si chiar nu ar conta daca intre timp navigam pe net sau scriam ceva, fiindca prin optiunea Multi Window pot efectua mai multe activitati simultan.

  Ori poate, visand cu ochii deschisi imi vin in minte versuri noi si le-as putea transcrie rapid in "Poezia de marti" si nu le-as mai pierde printre ganduri cautand in zadar o foaie de hartie si un pix...







Si nu ar mai conta daca sunt acasa, la serviciu sau in concediu deoarece este subtire( incape lejer in poseta!) , are Wi-Fi ( dar se poate conecta si la modem!) si, ca sa nu ma ratacesc are chiar si GPS!


  Dar cea mai mare realizare este ca as putea gati linistita, fiindca mi-as amenaja un coltisor in bucatarie de unde sa supraveghez totul ...relaxata. As mai face cate o fotografie sau un filmulet in timpul procesului de creatie si le-as descarca direct pe blog in "Sarea in bucate", in timp real, impreuna cu "specificatiile tehnice". Si astfel, reteta ar fi pe blog odata cu servirea ei .


Iar in momentele in care am manopere de facut ( fiindca nah! oricat ar fi de grozava nu gateste in locul meu...) ar sta cuminte in manutele fetitei mele care, daca si-a terminat temele ori puzzle-ul , se poate juca in voie ( am eu grija , cu ajutorul "controlului parental" din modulul " copii" , ce si cat timp).

    In concluzie, as avea mai mult timp liber , fiindca totul ar ajunge pe blog fara ca eu sa mai pierd vremea cu decarcarea imaginilor si incarcarea lor ( uneori este chiar enervant) , as fi mai eficienta si mai relaxata. As asculta muzica preferata creandu-mi play-listuri...as citi cartile acelea la care deocamdata doar visez...as viziona ultimele filme despre care vorbeste toata lumea...
  
  As face atat de multe incat am impresia ca visez!

P.S. Nu gateste, nu calca, nu face curatenie- cum ar zice carcotasii, dar  se potriveşte perfect în mâinile mele, imi oferă maximum de portabilitate şi are un design elegant. Partea din spate, din imitaţie de piele, adaugă o notă clasică de lux dispozitivului Galaxy Tab 4 (7 inchi). Designul extrem de subţire şi de uşor, precum şi finisajele uşor rotunjite de pe partea din spate ma ajută să o ţin şi să o iau cu mine indiferent unde călătoresc, permiţând o utilizare confortabilă pentru o durată îndelungată.

O iubesc!

Comentarii?
Pentru mai multe detalii tehnice accesati link-ul colorat.

14 comentarii:

  1. E un......rau..... necesar. E ok din toate punctele de vedere!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a placut faza cu "nu spala,nu calca ". Sper sa ai una in curand. Imi place "lunea florilor "...vezi ca luni ai uitat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca am uitat Maria, dar vezi? nu am timp...De aceea as avea nevoie de aceasta tableta: ca sa nu va mai dezamagesc. Iti multumesc.

      Ștergere
  3. mi-as dori si eu o tableta marca Samsung,as avea ocazia sa ma bucur de pasiunile mele oriunde as fi!

    RăspundețiȘtergere
  4. E un gadget mai mult decat necesar!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca m-am convins dupa ce am citit acest articol, o sa caut sa imi iau si eu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Samsung este o marca de renume in acest domeniu, deci nu vei regreta.

      Ștergere
  6. Da, o foarte buna alegere. Sa mangai mult doritul martor cat de repede posibil! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc. Asa as fi mereu conectata cu voi, cititorii mei fideli. Multumesc.

      Ștergere
  7. Nu spala,nu calca-cum zici tu dar uite ca ai gasit o multime de facilitati care sa sa-ti fie de ajutor!

    RăspundețiȘtergere