sâmbătă, 19 iulie 2014

SI EU POT FI " KARLA"

Sunt femeie! Prin urmare sunt mama,sotie,prietena,gospodina...fara a uita sa fie FEMEIE! Sunt liantul care tine familia unita si prietenii aproape; umbra care sta in spatele succesului barbatului de langa mine; calauza copiilor mei; artizana propriilor reusite. Nu sunt o frumusete, dar am invatat sa imi pun in valoare atuurile. La locul de munca nu sunt sefa,dar sunt apreciata pentru ceea ce fac.Imi place sa citesc,sa stau la taclale cu prietenele, sa imi rasfat familia cu preparate sofisticate, dar si cu cat mai mult timp petrecut impreuna. Intr-un cuvant, sunt EU...sau asa cum zice sotul meu:"Daca nu ai fi existat, ar fi trebuit sa te inventez".



Buun...si, ca sa fiu atat de super-grozava e nevoie de putin ajutor. Si ajutorul vine intotdeauna de unde te astepti mai putin; in cazul meu, de pe internet. Acum este momentul sa fac o destainuire: sunt "internauta"! M-am molipsit si eu de acest virus si una-doua, hop pe net!



Asa am facut si acum cateva zile...De ce? In curand voi boteza al 6-lea fin...Putin? s-o credeti voi! Stiti ca o nasa trebuie sa fie impecabila, nu? E nevoie de o tinuta serioasa, dar nici chiar de "calugarita"! As vrea sa fiu eleganta, fara a fi stridenta, sa fiu o aparitie caracterizata prin "uau!" de bun gust si eleganta.



Prin urmare...sa traisca mister google... Intru si caut "rochite de ocazie"... Ce imi zice dragutul meu prieten?



KARLA



O rochita pliata perfect pe stilul meu ! Cu accesoriile potrivite as fi o nasa eleganta, delicata,  demna ... o adevarata aparitie  KARLA.RO .



Si acum, sa va mai dezvalui un secret: pe site se desfasoara un concurs si as putea chiar castiga aceasta rochie!



Ce ziceti? Nu-i asa ca e bun si internetul la ceva?



De-abia astept momentul crestinarii micutului Raul!

23 de comentarii:

  1. Popescu Daniela19 iulie 2014 la 11:54

    Foarte frumoasa , mult succes !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. O alegere inspirata. Cat costa?

    RăspundețiȘtergere
  3. Costa doar 49.99 lei! Ma bucur ca iti place.

    RăspundețiȘtergere
  4. superba si cred ca ti se potriveste :)

    RăspundețiȘtergere
  5. o rochie deosebita pentru o ocazie deosebita

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumoasa si eleganta

    RăspundețiȘtergere
  7. FRUMOASA SI ELEGANTA IMI PLACE FOARTE MULT

    RăspundețiȘtergere
  8. superba rochia si are si un pret accesibil

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar eleganta rochita ... stilul tau discret si de bun gust ... accesorii cu stil si tinuta va fi super potrivita pentru botez ... multa bafta si s-o porti sanatoasa !! pup

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc.Chiar imi place acest stil clasic.

    RăspundețiȘtergere
  11. Fara nici o suparare, dar acest site nu este de incredere :( am comandat in primavara 4 rochii din care doar una mi s-a potrivit. Pe celelalte 3 le-am trimis inapoi, dar nici pana in acest moment nu am mai primit banii retur. Nici la telefon, mici la nenumarate-le mail-uri nu mi-a raspuns nimeni, asa ca nu recomand cumparaturi pe acest site.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am intrat si eu pe site si mi-a placut ce am vazut,dar se pare ca exista si clienti nemultumiti.

    RăspundețiȘtergere
  13. Rochita imi place,dar eu prefer sa vad si sa probez..fara suparare...

    RăspundețiȘtergere
  14. Am comandat si eu haine de pe net,dar nu de pe Karla si am nimerit masura;cred ca e si chestie de conformatie. Rochia aleasa de tine arata bine. Succes.

    RăspundețiȘtergere
  15. Vad ca s-a creat putina tevatura aici; oricum,daca este asa cum spune doamna Mihaela Nistor,e trist.Eu nu comand haine si incaltaminte pe ibternet,preferand sa vad produsul.Cat despre rochita,imi place.

    RăspundețiȘtergere
  16. Este regretabil faptul ca u ti se raspunde;in legatura cu marimile sa stii ca si eu am probleme la comandarea on-line;de aceea sunt foarte atenta la mai multe detalii: lungimea ,circumferinte,model...de cele mai multe ori,rochitele mai ales,trebuie transformate...dar aceasta problema o am si cu rochitele cumparate din magazinele fizice.

    RăspundețiȘtergere
  17. Si eu am probleme,mai ales cu lungimea rochitelor,asa ca evit comanda on-line. Modelul ales de tine este superb. Succes.

    RăspundețiȘtergere
  18. Rochia este superba,dar eu una,as prefera sa o si vad in realitate.

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu fac multe comenzi pe internet la imbracaminte, pentru mine sau familie. Dar de fiecare data citesc clauzele de returnare. Pe acest site, desi promit returnarea garantata a banilor in maxim 90 de zile, am ramas si fara produse si fara bani (din febr. pana acum au trecut mai mult de 90 de zile). Chiar ieri am incercat din nou contactarea lor - la tel., pe mail, pe fb. - in continuare fara nici un raspuns! Este prima data cand patesc asa ceva pe un site de cumparaturi online, iar sfatul meu este sa evitatati total acest site (sper sa nu deranjeze pe nimeni parerea mea)

    RăspundețiȘtergere
  20. […] cum bine stiti…fiindca m-am laudat destul,nah!…am castigat o rochita cu acest articol in cadrul unei campanii de pe […]

    RăspundețiȘtergere