Este iarna, frig afara si avem nevoie de multe vitamine, care vin la pachet cu supe/ciorbe delicioase si...fierbinti.
GAZPACHO REINVENTAT
Ingrediente:
- Pentru supa:
- 2 morcovi mari
- 1 ceapa alba
- 1 patrunjel radacina
- 1 cartof
- 1/2 de telina potrivita
- sare
- 500 ml bulion de casa
- Pentru topping:
- 1 ardei gras rosu
- 200 g boabe de porumb dulce
- 2 linguri patrunjel verde tocat
- 2 linguri suc de lamaie proaspat
- un varf de cutit de piper alb
Mod de preparare:
- fierbi toate zarzavaturile in apa cu sare;
- cand sunt fierte,le strecori si dai ceapa deopare; restul de zarzavat il pasezi cu blenderul vertical ;
- subtiezi crema astfel obtinuta cu bulion si supa de zarzavat;
Pentru topping:
- tai ardeiul gras in cubulete mici, dupa care il calesti putin impreuna cu porumbul (pana se inmoaie) in tigaia wok(ceramica);
- amesteci ardeiul si porumbul cu restul ingredientelor;
- pui supa la incalzit la foc mic;
- servesti calda,alaturi de topping si,eventual,crutoane.
Mi se pare ceva interesant.
RăspundețiȘtergereNu am facut niciodata supa cu topping. Deci pana la adaugat toppingul da, si pun si cutoane
RăspundețiȘtergere