sâmbătă, 20 ianuarie 2018

CHEESECAKE "RAFFAELLO "




     Mancarea gatita de fiecare zi poate fi monotona, mai ales in ceea ce o priveste pe micuta. Cand i se pune pata pe ciorbita de legume, atunci vrea doar asa ceva. 
     Dar cand vine vorba de desert, lucrurile se schimba. Vrea mereu ceva nou, ceva deosebit.



           CHEESECAKE "RAFFAELLO"




Ingrediente:

  • 250 g biscuiti digestivi
  • 250 g crema Mascarpone Meggle
  • 250 ml frisca lichida Meggle Creme patiserie
  • 2 lg zahar pudra
  • 1 cutie bomboane Raffaello
  • 100 g margarina Rama



Mod de preparare:



    Biscuitii ii sfarami.
   Margarina o pui la topit si apoi o torni peste biscuiti si omogenizezi.



    Compozitia astfel obtinuta o asezi intr-o forma circulara cu pereti detasabili si o uniformizezi bine cu ajutorul unei linguri si dai la rece.


    Crema mascarpone o bati cu mixerul impreuna cu zaharul pudra pana cand devine pufoasa.
   Frisca o bati de jumatate, apoi adaugi crema de branza si continui pana cand obtii o consistenta pufoasa si uniforma.


  Pe blatul de biscuiti asezi din loc  in loc bomboane raffaello si apoi torni crema. 



   Lasi la frigider pentru 1 ora, apoi indepartezi inelul si decorezi.



Servesti cu mult drag celor iubiti.

Tips& Tricks: frisca se bate doar de jumatate fiindca altfel, in momentul in care adaugi branza, devine grunjoasa.

4 comentarii:

  1. Ce pofta mi-ai facut la ora asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa cum arata tortul si din ce produse e facut, este deosebit de delicios si se va termina foarte repede.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am.incercat-o astazi ,o gustosenie multumesc 💚❤❤💋

    RăspundețiȘtergere
  4. arată apetisant �������� tot ce este făcut în bucătăria noastră este mult mai bun și mai sănătos :)
    mulțumesc pt rețetă ! ����

    RăspundețiȘtergere