Mancarea gatita de fiecare zi poate fi monotona, mai ales in ceea ce o priveste pe micuta. Cand i se pune pata pe ciorbita de legume, atunci vrea doar asa ceva.
Dar cand vine vorba de desert, lucrurile se schimba. Vrea mereu ceva nou, ceva deosebit.
CHEESECAKE "RAFFAELLO"
Ingrediente:
- 250 g biscuiti digestivi
- 250 g crema Mascarpone Meggle
- 250 ml frisca lichida Meggle Creme patiserie
- 2 lg zahar pudra
- 1 cutie bomboane Raffaello
- 100 g margarina Rama
Mod de preparare:
Biscuitii ii sfarami.
Margarina o pui la topit si apoi o torni peste biscuiti si omogenizezi.
Compozitia astfel obtinuta o asezi intr-o forma circulara cu pereti detasabili si o uniformizezi bine cu ajutorul unei linguri si dai la rece.
Crema mascarpone o bati cu mixerul impreuna cu zaharul pudra pana cand devine pufoasa.
Frisca o bati de jumatate, apoi adaugi crema de branza si continui pana cand obtii o consistenta pufoasa si uniforma.
Pe blatul de biscuiti asezi din loc in loc bomboane raffaello si apoi torni crema.
Lasi la frigider pentru 1 ora, apoi indepartezi inelul si decorezi.
Servesti cu mult drag celor iubiti.
Tips& Tricks: frisca se bate doar de jumatate fiindca altfel, in momentul in care adaugi branza, devine grunjoasa.
Ce pofta mi-ai facut la ora asta.
RăspundețiȘtergereDupa cum arata tortul si din ce produse e facut, este deosebit de delicios si se va termina foarte repede.
RăspundețiȘtergereAm.incercat-o astazi ,o gustosenie multumesc 💚❤❤💋
RăspundețiȘtergerearată apetisant �������� tot ce este făcut în bucătăria noastră este mult mai bun și mai sănătos :)
RăspundețiȘtergeremulțumesc pt rețetă ! ����