Imi place sa gatesc la cuptor.
Si cum aveam un iepure de la tata, de la tara, am zis sa il pregatesc de Revelion.
IEPURE LA TAVA
Ingrediente:
- 1 buc iepure
- sare
- piper
- boia
- Maggi secretul gustului Intensavor legume
- 200 ml apa
- 300 ml bere
- 100 ml ulei
- 10 catei de usturoi
Mod de preparare:
Iepurele il speli si il portionezi, apoi il condimentezi cu sare, piper, boia, Maggi si il asezi in tava in care ai pus uleiul . Adaugi usturoiul taiat felii si lasi la frigider peste noapte.
A doua zi adaugi 200 ml apa , acoperi cu hartie pentru copt si dai la cuptor pentru 60 minute.
Indepartezi hartia de copt si torni berea , faci focul mic si lasi sa se rumeneasca ( inca cca 30 minute).
Servesti imediat alaturi de garnitura preferata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu