Imi plac briosele de orice fel, sarate sau dulci, cu aluat sau nu.
BRIOSE APERITIV
Ingrediente:
- 3 oua
- 100 g crema de branza Natur Delaco
- 200 g piept de pui afumat
- 1 fir ceapa verde
- 4 linguri tarate
- 1 praf de copt
- sare de mare
- piper
- 1 lingurita pasta ardei facuta in casa
- 1 lingurita Maggi Secretul Gustului Intensavor Legume
Mod preparare:
Pieptul de pui il tai marunt.
Ceapa verde o tai rondele.
Freci galbenusurile cu sarea si crema de branza.
Adaugi pieptul de pui, ceapa verde , taratele si pasta de ardei si amesteci pana la omogenizare.
Bati albusurile spuma si le adaugi in compozitie, putin piper macinat si Maggi ,iar la final adaugi praful de copt.
Se portioneaza compozitia in
formele de briose, astfel incat sa fie umplute doar 2/3.
Dai la cuptorul preincalzit min 25 min.
Le lasi sa se raceasca in forme, apoi le scoti si le asezi pe platou.
Eu le-am servit alaturi de branzeturi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu