Pentru că se apropie Paștele și mă pregătesc de prajiturit am făcut un pic de rînduială prin cămară . Să văd ce am, ce mai trebuie să cumpăr... Știți voi,mărunțișuri. Și am dat peste o cutie de muffins de la Dr. Oetker.
S-a transformat rapid într-o surpriză pentru micuță. Dar nu orice fel de surpriză, ci una plină de ciocolată.
BRIOȘE CU CIOCOLATĂ ȘI UNT DE ARAHIDE
Ingrediente:
- 1 pachet muffins cu vanilie Dr. Oetker
- 2 ouă
- 75 ml lapte
- 125 ml ulei
- 1 lg unt de arahide
- 1 lg cacao neagră Dr. Oetker
- 1 ciocolată amaruie Poiana
- 1 lg fulgi de cocos
Mod de preparare :
Într-un bol torni mixul de muffins, adaugi ouăle , laptele și uleiul și mixezi 2-3 minute, la viteză mică, până când obții un aluat lucios.
Adaugi untul de arahide și cacaoa, mixând până la omogenizare.
În fiecare formă de muffins torni câte o lingură de compoziție, astfel încât să fie pline pe 3/4. Apoi așezi în fiecare câte o patratica de ciocolată. Îți vor ieși 16 brioșe.
Dai tava la cuptorul preîncălzit, la 170 *C pentru 20 de minute.
Când sunt gata ( poți să le verifici cu o scobitoare dacă vrei) presari fulgii de cocos și mai dai la cuptor, cu focul stins!!!, pentru 2 minute, cât să devină crocanți.
Servești imediat cu puțin praf magic de iubire. Dacă se răcesc, le poți savura și așa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu