Sarbatorile sunt mereu prilej de retete speciale.
De data aceasta am pregatit un cotlet de miel aromat: condimente si ierburi aromate si-au dat intalnire intr-un preparat fraged si gustos.
MIEL AROMAT PE ÎNDELETE (CROCKPOT)
Ingrediente:
- 2 kg cotlet de miel cu os
- 50 unt Meggle
- sare de Himalaya
- piper
- boia dulce
- Maggi Secretul Gustului Intensavor legume
- 5 catei de usturoi
- 1 lgt rasa de condiment Garam Masala
- 50 ml apa
Mod de preparare:
Carnea o speli sub jet de apa rece si o increstezi din loc in loc, pana la os.
Adaugi apa si setezi aparatul pe optiunea "high" pentru 4 ore.
Servesti friptura alaturi de un piure de cartofi dulci.
Carne de miel mananc numai la Paste. Atunci imi este de folos aceasta reteta.
RăspundețiȘtergereO reteta foarte faina.
RăspundețiȘtergere