Recunosc: nu imi prea place sa framant ( desi ma descurc) , motiv pentru care retetele mele vor fi mereu destul de simple si rapide.
In plus, avand in vedere ca am intrat in ultima saptamana a programului RESET a venit si intrebarea: eu ce prajituri fac de Paste?
PASCA MARMORATA ( FARA ALUAT)
Ingrediente:
- 700 g branza dulce de vaci
- 6 oua mari
- 400 g smantana
- 200 g Rama Maestro
- 200 g zahar din stevie Green Sugar
- 10 linguri faina
- un praf de sare
- 200 g stafide Dr. Oetker
- 2 pliculete zahar vanilinat Dr. Oetker
- 3 picaturi esenta de vanilie Dr. Oetker
- 3 lg cacao Dr. Oetker
- 1 praf de copt Dr. Oetker
- zeama de la 1/2 de lamaie
- zahar pudra cu aroma de vanilie ( pentru decor)
Mod de preparare:
Adaugam branza sfaramata si margarina la temperatura camerei, omogenizand foarte bine amestecul.
Adaugam apoi faina, putin cate putin si amestecam
bine.
La final adaugam smantana si apoi stafidele.
Stingem praful de copt cu zeama de lamaie si turnam in compozitie, alaturi de esenta de vanilie, omogenizand.
Punem jumatate din compozitie intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie pentru copt .
In cealalta jumatate adaugam cacaoa si turnam peste cealalta.
Dam la cuptorul preincalzit pentru 75 de minute ( verificam daca este coapta cu ajutorul unei scobitori).
Si sectiunea:
Nici eu nu prea sunt cu framantatul.
RăspundețiȘtergere