Mi-au placut intotdeauna. Arata bine, sunt gustoase, insa mi se pareau greu de facut.
Pana azi cand am gasit o reteta super simpla, de la Teo.
BULETE DE PARMEZAN
Ingrediente ( pentru 18 bucati):
- 1 albus
- 100 g parmezan ras
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera.
Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana.
In functie de cat de mare este oul mai trebuie sa adaugi sau nu putin parmezan.
Trebuie sa obtii un "aluat" usor de modelat pentru a forma bilute de marimea unei cirese.
Uleiul trebuie sa fie bine incins.
Pui bilutele de parmezan in ulei si le lasi sa se rumeneasca frumos. Se vor umfla . Le scoti pe hartie absorbanta.
Sunt delicioase calde, dar si reci.
Tips& Tricks: ai grija ca uleiul sa fie bine incins, altfel absorb prea mult si nu se umfla.
Sunt delicioase.
RăspundețiȘtergereSe pare ca e un deliciu. Nu am facut.
RăspundețiȘtergere