Micuta mea a fost atat de incantata de prajiturelele de la cooking-show-ul Dr. Oetker , incat a trebuit sa ii promit ca atunci cand ajungem acasa ii prepar mai multe.
Prima optiune au fost papanasii.
Asadar...in actiune!
PAPANASI DR. OETKER
Ingrediente:
- 1 cutie "mix pentru papanasi" Dr. Oetker
- 3 lg apa rece
- 200 g branza de vaci grasa
- 200 ml ulei de rapita
- smantana Meggle Creme Cuisine
- dulceata de visine
Mod de preparare:
Uleiul il pui intr-o tigaie ceramica si il lasi sa se infierbante bine.
Intr-un bol torni continutul plicului de mix pentru papanasi, apa si branza de vaci si amesteci cu mixerul la viteza mica timp de 3 minute.
Cu mainile trecute prin faina formezi bile din aluat de marimea unei nuci, le aplatizezi usor si faci o adancitura in mijloc. Iti vor iesi cam 12 bucati. Din restul aluatului formezi bilute mai mici, rotunde.
Papanasii astfel formati ii prajesti in uleiul bine incins , la foc mediu, pe ambele parti, pana cand se rumenesc frumos.
Scoti papanasii pe o hartie pergament si ii servesti imediat cu smanatana si dulceata din belsug.
Rapid, gustos si...delicios.
...Era sa uit : putin praf magic de iubire va fi ingredientul perfect pentru a-i vraji pe cei dragi.
Sunt sigură ca sunt delicioși, și mie îmi plac foarte mult papanașii ��❤
RăspundețiȘtergerepapanasii sunt preferatii familiei mele..si eu fac din cand in cand
RăspundețiȘtergereArata demential, vreau si eu.
RăspundețiȘtergereNu am mai facut de ceva timp papanasi si cred ca a venit timpul pentru un desert delicios.
RăspundețiȘtergere