Iubesc inghetata!
Ador pepenele galben! Stiti voi, acela cu coaja galbena si mici vinisoare verzi ( bunica le spunea "rapati") , miezul portocaliu, zemos si aromat.
Iar cadura de afara m-a facut sa ma gandesc la ...inghetata.
Si un secret: imi place si ciocolata neagra...
SORBET DE PEPENE GALBEN CU SARUT DE CIOCOLATA
Ingrediente ( pentru 4 portii):
- 500 g miez de pepene galben
- 4 lgt miere
- ciocolata neagra Nestle Dessert rasa
- frunzulite de menta
Mod de preparare:
Miezul de pepene galben il tai cubulete si il pui intr-un bol/ intr-o tava la congelator pana cand se intareste ( cca 45 minute).
Pui miezul in robot impreuna cu mierea si mixezi pana cand obtii o crema fina si delicioasa.
Servesti totul imediat, cu ciocolata rasa deasupra, frunzulita de menta si rotocoale de pepene proaspat.
Tips & Tricks: este important ca pepenele sa fie doar intarit nu inghetat complet.
Sa aveti pofta!
Nici nu mi-ar fi trecut prin cap. Sotul meu adora tot ce este legat de pepenele galben. Cu siguranta vom incerca rețeta.
RăspundețiȘtergereDelicios, faci numai bunatati😍😘
RăspundețiȘtergerepe vremea aceasta calduroasa, ar merge de minune..cand eram acasa la mama, vara ne facea saptamanal inghetata de casa
RăspundețiȘtergereCe reteta faina care cred ca o voi face.
RăspundețiȘtergereSa am pofta? Dar ce pofta am!
RăspundețiȘtergereSotul meu adora pepenele galben. Ia sa-l uimesc si cu serbet! Mersi de reteta.
RăspundețiȘtergereChiar o sa pun in practica reteta asta! Deja mi-e tare pofta!
RăspundețiȘtergere