- Mami, mami! Vino repede!
Trantesc lingura in farfurie, fac focul mic la aragaz, inchid robinetul, ma sterg pe maini si...
- Offf, mami!...Trebuia sa vii mai repede!...
- Pui mic, stii ca atunci cand gatesc nu pot sa ajung instant atunci cand ma chemi...
- Am vrut sa iti arat ceva...
- Arata-mi acum!
- Nu pot. S-a terminat!
- Ce s-a terminat?
- Reclama. Cu "Carolino"...
- Acum ce nazbatii mai face micul "Servetel"?
- A facut un ambalaj nou. Cu senzor care iti arata...Stai! Uite-o!
.....................................................................
- Dar stii ca e haioasa? Si interesanta ideea...
- Ai vazut? Imi cumperi si mie salam "Semenic"?
- Stii ca ti-am mai luat, nu-i asa?
- Daaaa, dar sunt curioasa...
- Stiu. Tocmai de aceea am sa ma documentez putin . E voie?
- Numai daca imi spui si mie ce ai citit.
- In regula! Dar pana atunci opreste televizorul si continua sa citesti, iar eu voi termina mancarea.
- Aaaa! De aceea miroase asa, a...
- Ars! Te mananc!
- Ca pe un salam "Semenic"?
#MANCARECUNOTIFICARE SAU CUM SA FII UN CUMPARATOR MAI INTELIGENT
Si uite-asa, micuta mea mi-a dat inca o "tema pentru acasa". Iar cum eu sunt o eleva foarte silitoare la "scoala mamelor" am inceput sa studiez.
Ce am aflat? Unele lucruri pe care deja le stiam:
- la Caroli Foods există o preocupare continuă pentru calitatea produselor și a proceselor de fabricatie;
- se monitorizeaza continuu întregul lanț frigorific al produselor , de la producere, trecand prin transport, pana la magazine;
- distribuie produsele proprii doar către partenerii care înțeleg și respectă condițiile optime de depozitare și păstrare ale produselor ;
- produsele Caroli sunt păstrate la temperatura optimă, respectiv la 2-8°C;
- le pasă de consumatori și inoveaza continuu produse si procese de fabricatie in beneficiul lor.
Dar si lucruri noi:
- cele 3 SKU-uri de Salam Semenic Extra de la Caroli ( Extra cu 90% carne, Picant Extra cu 90% carne și varianta Gastro ) au de acum o eticheta inovatoare, cu cadran termosensibil; acest cadran termosensibil își schimbă culoarea în functie de temperatura produsului:
- sub 8°C are culoarea verde
- peste 8°C incepe să sa coloreze in galben
Acest lucru nu inseamna ca produsul nu mai este proaspat, ci simplul fapt ca a stat la o temperatura mai mica decat cea recomandata ( 8*C) mai mult de 40 de minute. Tot ceea ce ai de facut este sa il reamplasezi la rece si este bun de consum , in limita termenului de valabilitate inscriptionat pe eticheta.
- calorimetrul termic, fiindca despre el vorbim, este foarte sensibil , reactionand la schimbari de temperatura, fie ca tii salamul in mana, fie ca l-ai uitat pe masa din bucatarie; in acest caz el isi schimba culoarea , trecand spre galben;
- dupa reamplasarea produsului la frigider , el isi va recapata culoarea verde , insa timpul de reactie depinde de durata de timp in care a stat la o temperatura ridicata ; acesta poate fi chiar si de 1 ora, daca a stat pe masa din bucatarie , de exemplu;
- daca vezi in vitrina magazinului produse ale caror etichete termosensibile au culori diferite, evita sa le alegi pe cele care au culoarea galbena, chiar daca termenul de valabilitate este mai lung si par mai proaspete! Inseamna ca nu sunt pastrate corespunzator ( sunt in afara fluxului de aer rece) si pot fi alterate. Bineinteles ca nu poti verifica de cat timp sunt asa si daca celelate au fost pastrate corespunzator tot timpul , insa asa cum spuneam, Caroli Foods distribuie produsele proprii doar către partenerii care înțeleg și respectă condițiile optime de depozitare și păstrare ale produselor;
- eticheta indicatoare poate avea nuante diferite de verde: verde închis când temperatura produsului se apropie de 2°C şi verde deschis când temperatura produsului se apropie de 8°C;
- de ce eticheta a fost introdusa doar pentru salamul Semenic? "Am ales Salamul Semenic Extra cu 90% carne ca „promotor” al etichetei cu cadran termosensibil deoarece încă de la lansare, Caroli Salam Semenic reprezintă cel mai recent răspuns al nostru la interesul crescut pe care consumatorii noştri l-au acordat produselor cu multă carne. Astfel, anul trecut am decis să extindem varietatea de produse din categoria Salamuri, cu un produs cu conținut ridicat de carne, pentru a ţine pasul cu preferinţele în continuă creştere ale consumatorilor pentru alimente cât mai nutritive. Suntem bucuroşi că le putem oferi consumatorilor produse de calitate superioară, un gust bogat şi inconfundabil si un nou element ce atrage atentia asupra păstrarii în siguranță a produselor noastre. ", completează Anamaria Băjan (Director Executiv de Marketing, PR si Business Development al Caroli Foods Group).
- Iubito, ti-ai terminat temele?
- Daaaaa, de mult! Acum desenez.
- Ce desenezi?
- Il desenez pe "Servetel"-ul Carolino. E tare haios!
- Si reusesti?
- Nu prea...
- Uite, ca sa iti vina inspiratia mergem sa cumparam #mancarecunotificare...
- Ce sa cumparam?
- Salam "Semenic" cu eticheta termica. Ti-am spus ca si eu imi fac temele!
- Inseamna ca e mai bun?
- Inseamna ca e "mai destept", iar eu am devenit un cumparator mai inteligent!
Super tare articolul, eu cumpar numai mezeluri Caroli si il avem si pe Servetel.
RăspundețiȘtergereSunt si preferatele noastre, sa stii. Iar Servetel e tare haios!
ȘtergereAmalia...esti o dulce si o scumpa !
RăspundețiȘtergereTare mult imi place cum ne-ai povestit articolul, cu toate lucrurile bune...Nu vrei sa fiu copilul tau ???
Merg sa-mi iau si eu un...Semenic !
Ba vreau, Sidonia, cum nu?! Sa imi spui ce parere ai despre Calorimetru. Salamul o sa iti placa!
ȘtergereCe imventiv e servetelul Carolino!
RăspundețiȘtergereNu-i asa?
ȘtergereFoarte tare articolul. Ai talent la scris. Interesanta ideea celor de la Caroli. Ar trebui ca toate firmele producatoare sa procedeze la fel.
RăspundețiȘtergereprodusele caroli sunt preferatele noastre
RăspundețiȘtergeresi noi iubim salamul semenuc si il avem si pe Servetel
RăspundețiȘtergere