E iarna si este momentul sa ne vitaminizam cu multe legume si zarzavaturi si, de ce nu? , sa folosim conservele puse cu drag de cu toamna tocmai pentru aceste zile reci si mohorate.
Pentru astazi va propun o ciorbita plina de culoare .
CIORBA DE FASOLE VERDE
Ingrediente:
- 2,5 l apa
- un praf de sare
- 1 morcov mic
- 1 ceapa alba potrivita
- 1 patrunjel mic
- 1 borcan de 800 g de fasole verde cu rosii si leustean, din camara
- 1 cub Maggi Bors
Mod de preparare
Pui la fiert apa .
Intre timp cureti zarzavatul , il speli si il tai cubulete .
Cand apa incepe sa fiarba adaugi zarzavatul si sarea si lasi sa fiarba la foc mic.
Cand zarzavatul este fiert adaugi fasolea verde din borcan si mai lasi la foc mic inca 10 minute, moment in care adaugi cubul Maggi si mai lasi inca 5 minute.
Servesti cu drag.
Tips&Tricks: leusteanul si borsul Magii fac casa buna in aceasta ciorbita.
Foarte buna fasolea verde.
RăspundețiȘtergereVitamine dar si deliciu!
RăspundețiȘtergereCiorba de legume plina de vitamine. Un deliciu culinar.
RăspundețiȘtergereCiorba de legume plina de vitamine. Un deliciu culinar.
RăspundețiȘtergereAm facut prima data acesta ciorba cand am vazut reteta ta. Este delicioasa.
RăspundețiȘtergere