Imi place pestele. Imi place sa pescuiesc. Imi place sa il gatesc.
PESTE LA CUPTOR CU LEGUME
Ingrediente:
- 1 buc somn de cca 1,5 kg
- 2 cepe albe, mari
- praz
- 6 catei de usturoi
- 1/2 ardei capia rosu
- 1 morcov mic
- sare
- piper
- Magi secretul gustului intensavor legume
- 50 ml vin alb
- 50 ml ulei
- 1 pahar de apa
Mod de preparare:
Pestele se curata (eu i-am taiat si capul) si se condimenteaza.
Ceapa, usturoiul, prazul, morcovul si ardeiul se curata si se taie rondele .
Se toarna uleiul in tava si se aseaza pestele.
Se presara legumele peste peste si in tava.
Se adauga apa si se acopera cu folie de aluminiu; se da la cuptor pentru 45 min; se indeparteaza folia si se adauga vinul , lasand la cuptor inca 5 min.
Se serveste cu garnitura preferata, alaturi de un pahar de vin alb.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu