duminică, 25 octombrie 2015

SOS DE VITEL CU FIDEA



  Ce mai gatim in afara de ciorbite?


SOS DE VITEL CU FIDEA


Ingrediente:
  • 500 g carne de vitel
  • 2 cepe mari albe
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 100 ml ulei
  • apa
  • sare de mare Kotany
  • piper negru Kotany
  • 1 plic Maggi Fidelicios gust de vita
  • 1 lingura Maggi Intensavor gust de legume
  • 2 frunze de patrunjel verde 
  • 1 lingura boia de ardei dulce

Mod de preparare:

Carnea de vitel se spala si se taie cuburi de cca 2,5-3 cm , dupa care se condimenteaza cu sare si piper. Lasi carnea la rece si pregatesti restul.
Ceapa si ardeiul le cureti si le speli, apoi le tai in cuburi mici.
Intr-o cratita suficient de mare pui uleiul la incins si adaugi carnea. O lasi sa cca 1 minut pe fiecare parte si adaugi ceapa ,ardeiul si boiaua. Mai lasi 5 minute si adaugi apa, cat sa treaca peste carne. Lasi sa fiarba la foc mic  si acoperit cu un capac. Cand scade apa mai adaugi ori de cate ori este nevoie pana cand carnea este bine fiarta.




La final adaugi Maggi Intensavor gust de legume si patrunjelul verde tocat marunt si mai dai cateva clocote.
In acest moment pregatesti fideaua Fidelicios conform indicatiilor de pe ambalaj.


Servesti sosul cu fideaua.











Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu