vineri, 31 iulie 2015

CIORBA DE PERISOARE CU BORS



  CIORBA DE PERISOARE CU BORS




Ingrediente:
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 200g de carne tocata
  • 150g de orez
  • 1 felie de paine
  • 1 ou
  •  1 lingura de MAGGI Bors cu legume
  • 1 fir de leustean verde 
  • 250 ml bulion

Mod de preparare:  

Morcovii , telina si ceapa se toaca marunt, se soteaza trei minute in putin ulei, se acopera cu trei litri de apa  si se lasa sa fiarba.


Intre timp preparam perisoarele, amestecand carnea tocata cu orezul, felia de paine inmuiata in apa si galbenusul de ou , apoi  modelam bilute cu mana uda si le dam prin faina.



Cand legumele sunt fierte punem perisoarele in ciorba si lasam sa fiarba la foc mic 30 min .


Dupa care adaugam bulionul si MAGGI Bors cu legume. La final adaugi leusteanul tocat fin si acoperi cu un capac.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu