PASTE BOLOGNESE CU SUNCA SI MASLINE
Ingrediente:
- 1 pachet paste fussilli
- 1 plic Maggi Ideea Zilei spaghete Bolognese
- 150 g sunca
- 50 masline negre fara samburi
- ulei
- 300 ml apa
- 2-3 rosii intregi in suc SunFood
- 50 g cascaval Delaco
- pui pastele in apa care fierbe, adaugand sare si putin ulei; lasi sa fiarba cca 15 minute si apoi le scurgi intr-o sita si le dai sub jet de apa rece;
- sunca o tai cubulete si o calesti in putin ulei;
- prepari sosul Bolognese cu 300 ml apa si rosiile pasate;
- torni sosul peste carnati si lasi la fiert la foc mic, pentru 10 minute , amestecand din cand in cand;
- adaugi maslinele taiate felii si omogenizezi ;
- asezi pastele pe farfurie si adaugi sos , peste care asezi cascaval ras, din belsug.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu