PUI LA CUPTOR CU BERE
Imi place sa inventez retete, motiv pentru care noua Bergenbier cu aroma de soc s-a incadrat perfect in meniul nostru. Folosirea berii la friptura de pui este un truc mai vechi, dar aroma delicata de soc si lamaie ii da o savoare deosebita.
Ingrediente:
- 6 bucati de pui ( pulpe si aripi)
- 50ml de ulei
- 15g de oregano
- patrunjel verde tocat
- boia dulce
- 250ml de bere Bergenbier cu aroma de soc si lamaie
- 20g de MAGGI Secretul Gustului Intensavor gust de Gaina
Bucatile de pui se spala, se tamponeaza cu un servet curat ,se ung cu putin ulei si se presara oregano , boia si MAGGI Secretul Gustului Intensavor gust de Gaina.
Se pun intr-o tava impreuna cu berea.
Tava se lasa la cuptor pana se rumenesc frumos.
Se serveste cu garnitura preferata.
Da cred ca , e buna rau . O sa fac si eu zilele urmatoare , berea fragezeste cred, cu o savoare deosebita
RăspundețiȘtergereCu siguranta voi testa reteta weekend-ul acesta ! Cred ca este pe gustul familiei mele.
RăspundețiȘtergere