vineri, 29 mai 2015

PUI LA CUPTOR CU BERE


PUI LA CUPTOR CU BERE


  Imi place sa inventez retete, motiv pentru care noua Bergenbier cu aroma de soc s-a incadrat perfect in meniul nostru. Folosirea berii la friptura de pui este un truc mai vechi, dar aroma delicata de soc si lamaie ii da o savoare deosebita.





    Ingrediente:
  • 6 bucati de pui ( pulpe si aripi)
  • 50ml de ulei
  • 15g de oregano
  • patrunjel verde tocat
  • boia dulce
  • 250ml de bere Bergenbier cu aroma de soc si lamaie
  • 20g de MAGGI Secretul Gustului Intensavor gust de Gaina
Mod de preparare:
   Bucatile de pui se spala, se tamponeaza cu un servet curat ,se ung cu putin ulei si se presara oregano , boia si MAGGI Secretul Gustului Intensavor gust de Gaina.
   Se pun intr-o tava impreuna cu berea.
   Tava se lasa la cuptor pana se rumenesc frumos.


Se serveste cu garnitura preferata.

2 comentarii:

  1. Da cred ca , e buna rau . O sa fac si eu zilele urmatoare , berea fragezeste cred, cu o savoare deosebita

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu siguranta voi testa reteta weekend-ul acesta ! Cred ca este pe gustul familiei mele.

    RăspundețiȘtergere