sâmbătă, 12 aprilie 2014

STELUTE CU CASCAVAL

V-ati plictisit de eternele aperitive pe care le pregatiti la fiecare zi festiva? Si eu! Asa ca mi-am pus mintea la contributie si a iesit asa ceva...

INGREDIENTE:
- 200g paste tip fussili
- 1 ou
- un praf de sare
- 50 ml de lapte
- 100 g pastrama din piept de pui
- 100 g cascaval ras

MOD DE PREPARARE:
- pastele se fierb in apa cu sare ;
- bati oul cu un praf de sare si laptele;

IMGP2184
- pastrama o tai cubulete;
- in forma de briose asezi un strat de paste(cam pana la jumatatea formei), apoi torni jumatate din cantitatea de ou batut;

IMGP2192
- asezi cubuletele din pastrama si restul de paste;

IMGP2194
- torni oul ramas si adaugi cascaval ras, deasupra;

IMGP2197
- dai la cuptorul preincalzit 45 minute;

IMGP2206
- scoti briosele din forme;
- le poti servi calde sau reci.

 

POFTA BUNA!

Un comentariu: