joi, 4 august 2016

VARA ASTA SE POARTA SANDALANDALA!



    Plec la mare!
       Bine-mi pare:
          Sanda noua
            Ama are!

.....................................................................................................................


   Hmmmm! Ce ar fi concediul fara mare? Recunosc: nu pot trai fara ea! Mi-au intrat in sange aerul sarat si nisipul fierbinte , briza calduta de la apus si apa smaraldie de la rasarit. Cu cortul, in gazda sau la hotel nu mai conteaza. Important este sa ma trezesc in tipatul strident al pescarusilor si sa adorm leganata de vuietul sacadat al valurilor.

   Iubesc marea si cred ca si ea ma iubeste. O simt in mangaierea soarelui atunci cand stau intinsa pe nisipul fierbinte si in sarutul stropilor reci ce se razvratesc din valuri.

   Si pentru a sarbatori intalnirea noastra , an de an imi fac un mic cadou . Uneori imi cumpar un costum de baie care se asorteaza cu ochii mei, alteori o rochita vaporoasa care sa imi scoata bronzul in evidenta sau o palarie de soare cocheta. Anul acesta insa, am decis sa imi achizitionez o pereche de sandale usoare , comode , care sa ma insoteasca din zori si pana in noapte.







   Imi place sa ma plimb...mult... Imi place sa descopar locuri si privelisti noi , asa incat am nevoie de incaltari care sa imi ofere confortul necesar - daca zaresc o luminita in larg cu siguranta voi lasa faleza si voi alerga prin nisip , pana in apa! Si cine mai are timp sa se gandeasca la...sandale, daramite sa le mai si descalte? Eu...nu!

   Daca vor face fata provocarilor? Cu siguranta, da! Deoarece sunt confecționate din cauciuc de înaltă calitate, nu irită pielea si nu rănesc, se muleaza perfect pe picior. Talpa interioară are un imprimeu deosebit care îi conferă un aspect plăcut. Talpa este din PVC, oferind aderență pe orice tip de sol. Dacă doriți ceva comod și în  trend, alegeți sandalele TEALITE GRACE de pe ZorileStore!! 

   Ei, iata ca v-am divulgat si micul meu secret! Cei de la ZorileStore.ro au o pregatit o campanie foarte interesantă pentru clienți: cumperi orice produs de pe site până pe 21 august și intri automat într-o tragere la sorți din care vor rezulta trei câștigători care vor ajunge la mare în Vama Veche, cu încă 7 prieteni fiecare. Toți cei 24 de norocoși (3 castigători cu câte șapte prieteni fiecare) au camparea (paturi) în Cortul celor Șapte Simțuri și micul dejun asigurate, în perioada 26-29 August. Iar cazarea va fi specială, pentru că o să fie la Sandalandala , cel mai cool loc de camping din Vama Veche!





  Vedeti? Nu v-am spus eu ca vara asta se poarta "sandala ala-n-dala"? Pardon! Scuzati : "Sandalandala"! 

...............................................................................................


  Plec la mare!
   Bine-mi pare:
     Sanda noua
       Ama are!

Am ajuns! Intram in Vama! Acolo,undeva, ma asteapta marea si plaja "sandalandala "!




Un comentariu: