duminică, 8 noiembrie 2015

TARTINO...NU DOAR PENTRU SENDVISURI






    Stiti ce este frumos in calitatea de buzzer?

    Primesti spre testare produse de calitate... Iti poti bucura prietenii cu idei noi...Te autodepasesti si descoperi lucruri pe care nu le stiai despre tine.

    Eu, de exemplu, sunt o fire mai introvertita si nu imi place sa vorbesc in public. Dar niciodata nu este prea tarziu, nu-i asa?

    Am primit de curand spre testare prin campania #buzztartino noul produs al celor de la Hochland- Tartino. Cele trei sortimente - Natur, Roşii şi Spanac, sunt  realizate din ingrediente naturale si au fost create pentru a le aduce o noua sursa de inspiratie in bucatarie celor care isi doresc sa se bucure de sandvisuri savurose.



   In plus, Hochland Tartino vine intr-un ambalaj inovativ: un tub, cu forme creative: steluţă, trifoi şi spaghetti, ce modeleaza branza diferit in functie de fiecare sortiment.

   Cu ajutorul acestora, atât părinţii, cât şi copiii pot crea sandvisuri inedite, pregătirea mesei devenind un motiv de bucurie pentru întreaga familie.

    Cele trei sortimente Hochland Tartino: Natur, Roşii şi Spanac, sunt disponibile în ambalaj de 100g la raionul de branzeturi din magazinul de langa tine.




  Am citit si am inceput testarea: sendvisuri, dar nu numai.

 La prima vedere m-a atras ambalajul: are forma ideala pentru a fi tinut si de cele mai mici manute, iar faptul ca orificiul de aplicare are diferita forme ii aduce un plus. Cred ca toate mamicile de copii mofturosi sunt de acord cu mine...

  Apoi am inceput degustarea...direct din tub. 
  • varianta "natur" are gustul obisnuit al branzei Hochland, deci va fi usor de folosit in cele mai variate combinatii; si m-am gandit la niste sendvisuri mai altfel - pe felii de fruct kaki am asezat stelute de Tartino: o gustare sanatoasa si delicioasa; 









  • varianta "cu rosii" mi-a amintit de bruschete- gust fin de rosii si usor aromat; am adaugat paine prajita si putin usturoi si...voila!





  • varianta "cu spanac" a fost cea mai mare provocare: fetita mea il tot evita; dar am gasit solutia salvatoare- briosele!






       Ce m-a convins pe mine ca sunt intr-adevar realizate din ingrediente naturale este sfatul specialistilor de a le consuma in cel mult 3 zile de la desigilare. Am verificat si au dreptate. Prin urmare va sfatuiesc si eu acelasi lucru...Desi nu cred ca mai este nevoie: Crema este atat de delicioasa incat nu rezista 3 zile in frigider...

   
     Acum, sa nu credeti ca nu am facut si sendisuri adevarate! Ba da...si inca multe. Dar despre acestea ati citit pe facebook. Aici am vrut doar sa va arat ca desi a fost creat pentru sendvisuri rapide si delicioase, Tartino este un ingredient special pentru preparate deosebite.

    Daca v-a placut experienta mea de buzzer si va tenteaza, puteti da un click aici si sa va inscrieti si voi in comunitate- veti avea numai de castigat: produse inovatoare, prieteni noi si provocari pe masura.



19 comentarii:

  1. Mie imi place combinatia de fructe cu branza. Buna alegere.

    RăspundețiȘtergere
  2. O sa ma inscriu si eu ca sa testez produse. Dar nu am blog.

    RăspundețiȘtergere
  3. Este foarte usor de folosit si este si gustoasa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Briosele sunt preferatele mele. Merita incercata reteta. Iar branzica tartinabila e foarte gustoasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt foarte usor de pregatit, iar branzica tartinabila cu spanac le da o savoare deosebita.

      Ștergere
  5. Sa termin cu dieta ca vin sa pap tot de pe farfurie:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-au epuizat...Cand vii anunta-ma sa pregatesc altele.Sau mai bine le facem impreuna.

      Ștergere
  6. Noi preferam varianta natur, dar acum ca ai pomenit de bruschete vreau neaparat sa incerc si varianta cu rosii.
    Mi s-a facut o pofta de mor!

    RăspundețiȘtergere
  7. Super, multumim ...intr-adevar este un produs exceptional !!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Le-am testat si noi, un deliciu pentru micul dejun :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Nita (Damian) Alexandra Cristina5 decembrie 2015 la 09:46

    Am avut si noi timp sa testam si sa evaluam produsele primite de la Bucuria Gustului (Hochland) si Buzzstore. Toate au fost de o calitate exceptionala si cu greu am reusit sa nu le dam gata din prima saptamana. Avem si noi produsul preferat, tartino natur (a primit votul intregii familii), insa lucrurile au mers incantator si cu celalalte doua sortimente pe care le am testat pe omleta, pizza si sandvisuri.
    Ce poate sa iti faca mai multa placere decat un gust natural si aromat pentru care nu mai trebuie sa ti petreci ore in sir in bucatarie sau pentru care nu trebuie sa te trezesti cu noaptea in cap dimineata ca sa multumesti toata familia? Putem spune ca am descoperit "mana dreapta a prepararii micului dejun". Si pentru ca mereu am invatat ca dar din dar se face rai am hotarat asa cum am prezentat si in poze (vezi facebook si site) sa impartasim experienta noastra cu cat mai multi prieteni, astfel ca am fost la gradinita si am impartit produsele cu copiii si pliantele cu parintii.
    Toata lumea a fost incantata sa auda de aceste campanii si cu promisiunea ca se vor inregistra si ei pentru a participa la urmatoarele. Asadar, pe langa campania #tartino promovam si initiatorul acestor demersuri #buzzstore.
    Multumim Buzzstore si Bucuria Gustului pentru aceasta campanie exceptionala la final de an!

    RăspundețiȘtergere